; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos Bucurenci

Modificări: Pro TV mută mai târziu „Supraviețuitorul” şi dă filme artistice în prime-time

10 October 2016

Începând de săptămâna aceasta, Pro TV modifică ora de difuzare a show-ului „Supraviețuitorul' (care a pierdut constant, încă de la debut, bătălia audienţelor cu “Chefi la cutiţe” de la Antena 1). Potrivit unui comunicat Pro TV, emisiunea prezentată de Dragoș Bucurenci nu mai începe astăzi la ora 20.30, ca până acum, ci la ora 22.00, în prime-time fiind programate mai nou filme artistice.

UPDATE: Ediția de marțea aceasta a emisiunii „Supraviețuitorul' va începe de la ora 22.10.

Cum arată programul Pro TV de marți, 11 octombrie:

20:30 – Film artistic: Teroare în Paris

22:10 – Supravietuitorul ep.10, an 1

00:00 – Stirile PROTV

00:35 – Film serial: În mintea criminalului ep. 6, an 7

01:35 – Film serial: Homeland: Reteaua terorii, ep. 11,12, an 2

Dragos Bucurenci

Concret, la ora 20.30, imediat după știri, Pro TV va difuza pe 10 octombrie, filmul „Siguranță națională' („National Security', 2003, cu Martin Lawrence și Steve Zahn), iar pe 11 octombrie pelicula „Teroare în Paris' („Taken', 2008, cu Liam Neeson).

Ce se întâmplă în „Supraviețuitorul'

În ediția „Supraviețuitorul' de luni, veți putea urmări noi răsturnări de situație, dar si planuri și strategii ale concurenților, în lupta pentru titlul de unicul supraviețuitor și premiul în valoare de 100.000 de euro.

duelul-din-insula-exilului

Hangin și Tubig sunt din nou față în față și vor lupta într-o nouă probă de recompensă. Când se vor întâlni, tribul Hangin va avea o surpriză când vor afla că Alin este concurentul eliminat la ultimul Consiliu tribal. La finalul probei, tribul câștigător va primi pizza, iar această recompensă îi va motiva pe toți să câștige, pentru că sunt din ce în ce mai slăbiți.

După ce a fost votat la Consiliul tribal, Alin va ajunge pe Insula exilului, unde va fi surprins să vadă concurenții eliminați pe parcursul jocului. Se pare că ceilalți exilați nu îi pregătesc o primire prea călduroasă, așa că Alin va trebui să găsească o nouă alianță. Rămâne de văzut dacă va reuși să capete încrederea vreunui concurent sau nu.

Cei 4 concurenți, Alin, Lucian, Liviu și Ina, se pregătesc de duel, unul dintre aceștia urmând să părăsească definitiv competiția „Supraviețuitorul'. O probă de echilibru, concentrare și rapiditate va decide luni seară, de la ora 22:00, cine este mai agil, dar și cine părăsește definitiv competiția.

Alte articole:

Cine este prima concurentă eliminată definitiv din „Supraviețuitorul' (Pro TV)

Cine sunt cei 18 concurenți ai show-ului „Supraviețuitorul' (Pro TV)

Dragoș Bucurenci prezintă „Supravieţuitorul' la Pro TV

Show-ul Supraviețuitorul', de la Pro TV, se desfășoară în Filipine

Supraviețuitorul' va câștiga 100.000 euro

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare