; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Constantin_Telejurnal ora 20.00

Modificări la Telejurnalul TVR: un singur prezentator la Telejurnalul de seară

14 September 2015

De astăzi, 14 septembrie, Telejurnalul TVR va avea un nou format, un nou pachet grafic, dar și noi formule de prezentare. Astfel, Telejurnalul de la seară și cel de la ora 14.00 vor avea un singur prezentator.

„Ceea ce vreau să obţinem în primul rând este credibilitatea acestui produs. Vreau ca Telejurnalul TVR să se afirme ca alternativă solidă la oferta de emisiuni de ştiri de pe piaţa de televiziune de la noi. Conţinutul Telejurnalului se va concentra mai mult pe subiecte cu impact social, subiecte care vorbesc despre schimbări importante în viaţa noastră de zi cu zi', spune Raluca Stroe Brumariu, director al Departamentului Ştiri şi Emisiuni Sportive al TVR.

Mihai Constantin_Telejurnal ora 20.00

Astfel, din 14 septembrie, Mihai Constantin va prezenta Telejurnalul de ora 20.00, principala emisiune informativă a postului TVR 1.

Radu Tudor, Telejurnal ora 20.00, weekend

Radu Tudor (de cinci ani prezentator al Telejurnalului matinal) le dă întâlnire telespectatorilor în weekend, la aceeaşi oră.

Dorina Florea_stiri sportive Telejurnal TVR 1

Telejurnalul va încorpora şi ştirile sportive, care vor fi prezentate de Dorina Florea, de luni până vineri.

Teodora Popa_Telejurnal ora 14.00

La pupitrul Telejurnalului de la ora 14.00 se va afla în continuare Teodora Popa, Telejurnalul de la 14.00 fiind difuzat de TVR 1 tot de luni până duminică.

Noutăţi sunt şi la Telejurnalul matinal, unde formula de prezentare îi va reuni pe Lavinia Adam (în echipa Telejurnalului matinal din 2005) şi Vlad Arhire, prezentator şi comentator sportiv al TVR.

Interviurile şi Reportajele Telejurnalului, realizate de echipa Ştirilor TVR, vor fi difuzate din această toamnă sâmbăta, în intervalul 21.00-21.30. Departamentul Ştiri şi Emisiuni Sportive mai pregăteşte pentru această toamnă o linie de talk-show-uri, difuzate de luni până vineri de la ora 19.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare