; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin maruta 1

Modificări la Pro TV: Emisiunea „La Măruță” se mută pe un alt tronson orar

12 September 2016

Emisiunea „La Măruță' revine, astăzi, la Pro TV cu sezonul zece, de luni până vineri, într-un nou tronson orar, fiind difuzată de la ora 15:00 la ora 17:00. Cătălin Măruță, gazda show-ului, promite subiecte în exclusivitate și îți așteaptă telespectatorii într-un decor nou.

catalin-maruta

Pentru mine, intrarea în al zecelea an este o performanță pe care o speram, dar îmi era greu să mi-o imaginez în momentul în care am început acest proiect. Sunt bucuros că emisiunea va fi de două ore, avem mai mult timp să spunem povești deosebite, să arătăm imagini exclusive. O noutate, pe care sper că pubicul o va aprecia, este schimbarea platoului. La oră nouă, avem și casă nouă. S-a lucrat toată vara la decor, iar începând de luni vom vedea rezultatul“, a declarat Cătălin Măruță.

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, Măruță a declarat că, „pentru prima dată, voi reuși să îmi iau fiul de la grădiniță! O să ajung mai devreme acasă și o să îmi pot culca fetița. Sunt cel mai fericit! Cu acest gând pornesc în această toamnă la drum'.

catalin-maruta-si-cei-doi-copii-ai-sai

Astăzi, de la ora 15:00, telespectatorii vor urmări în exclusivitate imagini de la nunta lui Whats Up cu Simina, un eveniment la care au participat mulți artiști din România, s-au distrat făcând diverse improvizații și le-au făcut urări inedite mirilor.

Emisiunea va continua în prima săptămână cu reportaje despre românii afectați în cutremurul devastator din Amatrice, Italia. Reporterii „La Măruță' au reușit să afle poveștile celor plecați la muncă în străinătate, cei care au pierdut totul într-o clipă, și să îi pună în legătură cu familiile din România, părinți și copii îngrijorați și îndurerați.

În urma modificării orei de difuzare a emisiunii „La Măruță', întreg programul Pro TV a fost dat peste cap. Astfel, începând de azi, „Vorbește lumea' va fi difuzată cu o oră mai devreme. Astfel, emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove, care începea înainte de la 11.30 este programată de la 10.30, imediat după știrile de dimineață, informează Paginademedia.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare