; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Urania Cremene   0026

Modificări la Prima: Emisiunea „Supernanny”, cu Urania Cremene, a fost amânată

12 March 2021

Premiera show-ului de parenting găzduit de Urania Cremene nu va mai avea loc sâmbătă, 13 martie, cum anunțase postul inițial.

După ce a amânat lansarea serialului „Prietena mea genială', după ce a amânat cu o săptămână emisiunea lui Mircea Dinescu „Poezie și delicatețuri', Prima recidivează și aplică același tratament și noii versiuni a show-ului de parenting „Supernanny', având-o în prim-plan pe Urania Cremene, o foarte apreciată expertă în domeniu.

Așadar, sâmbătă, 13 martie, de la 20.00, nu va mai fi difuzată premiera de la „Supernanny', Prima având acum în program, potrivit ultimelor modificări primite în redacție, filmul „Ultimele zile pe Pământ', o aventură SF din 2013, în original „Los ultimos dias', cu Jose Coronado, Marta Etura, Quim Gutierrez în rolurile principale.

Abia sâmbătă, 27 martie, ar urma să înceapă „Supernanny', asta în cazul în care nu vor mai interveni modificări.

 

Cine este prezentatoarea?

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în parenting din România. Este autoarea „All About Parenting', primul program de parenting din țară și unica metodologie de parenting din lume dezvoltată după Teoria Autodeterminării. În ultimii 5 ani, Urania Cremene și trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferințe si workshop-uri intensive la care au participat peste 250.000 de părinți din toată țara.

„Trăim vremuri complicate. Lumea se schimbă și… ne schimbă, dar prima grijă a noastră, a părinților, rămâne aceeași: copiii. Cum îi înțelegem? Cum ne înțelegem cu ei? Cum putem fi părinți perfecți într-o lume… imperfectă? Toate răspunsurile, în curând, la Prima TV. Acolo unde… voi fi Supernanny. Sunt onorată să vă anunț că voi fi parte a acestui proiect minunat, la Prima TV. Vom descoperi împreună secretele unei relații perfecte cu copiii noștri, pentru că și cei mari, ca și cei mici, au mereu de învățat', declara Urania Cremene, noua Supernanny, în noiembrie, când Prima a anunțat noul sezon al emisiunii. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare