Homepage  / Televiziune

Modificări de ultimă oră la Kanal D! „Vinovați de iubire” iese din prime-time, „O dragoste” revine pe vechiul tronson. Orarul complet

Modificări de ultimă oră la Kanal D! „Vinovați de iubire” iese din prime-time, „O dragoste” revine pe vechiul tronson. Orarul complet
5

de Roxana Mirea,

Kanal D vine cu noi modificări de program. Serialul turcesc „Vinovați de iubire” iese din prime-time, iar „O dragoste” revine pe vechiul tronson. Iată cum arată acum programul de difuzare pentru cele două seriale turcești, dar și pentru emisiunea „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. 

Program de difuzare pentru „O dragoste” 

Începând de săptămâna viitoare, de luni, 3 iunie, grila de programe de la Kanal D va suferi modificări.

Astfel, serialul turcesc „O dragoste” va fi difuzat, începând de săptămâna viitoare, cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00. Povestea fascinantă a familiilor Unal și Arslan continuă să captiveze publicul din România, surprinzând privitorii cu evenimentele tulburatoare din viețile acestora. Membrii celor două familii, cu stiluri de viață foarte diferite, navighează, de multe ori disfunctional, prin tradiționalism și valorile societății moderne. Dar nu doar intrigile de pe micul ecran sunt captivante, dar și detaliile din culisele serialului „O dragoste” – două dintre actrițele principale având recent probleme cu poliția!

O dragoste – serial Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Program de difuzare pentru „Vinovați de iubire”  

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, quiz show-ul care pune în valoare frumusețea și bogăția limbii române, va putea fi urmărit de la 21:45, în fiecare luni și marți. Telespectatorii vor avea astfel ocazia să se bucure de antrenamentul minții mai devreme, provocându-și cunoștințele de vocabular și perspicacitatea. Quiz-ul, care a intrat în casele românilor acum doi ani, continuă să ofere exerciții de vocabular și definiții care solicită atenția și cunoștințele telespectatorilor și concurenților. 

Serialul „Vinovați de iubire” iese din prime-time. Va fi difuzat, ca si până acum, de miercuri până vineri, dar va putea fi urmărit imediat după serialul de succes „O dragoste”, de la ora 21:45. Recent lansat, serialul urmărește o poveste de iubire atipică, inspirată din realitate, pe fundalul unor drame de familie. Doi îndrăgostiți se confruntă cu demonii trecutului și luptă pentru dragostea lor. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton