; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea si Mihai Mitoseru

Modificări la Kanal D: „Se strigă darul” scoate din grilă „Super potriveala”

11 September 2017

Postul Kanal D anunță că sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20.00, începe un nou sezon din „Se strigă darul', prezentat de Andreea Mantea și – surpriză! – de Mihai Mitoșeru în loc de Bursucu.

 

„Se strigă darul' intră pe tronsonul emisiunii „Super potriveala', cea mai mare noutate a postului toamna aceasta, pe care o înlocuiește.

Potrivit ultimelor informații primite de la Kanal D, „Super potriveala' va fi difuzată vinerea, de la 23.00.

Apropo de apariția sa în noul sezon „Se strigă darul', Mihai Mitoșeru a explicat:

„Sunt onorat să pot aduce bucurie în viața oamenilor, să fiu alături de ei în momentele fericite și să fac totul pentru a strânge cât mai multă zestre. Sunt sigur că Andreea va fi pentru mine o concurență redutabilă,  foarte inventivă, persuasivă și ambițioasă'.

Andreea Mantea se declară și ea încântată de această colaborare cu noul coleg de emisiune și, de asemenea, spune că experiența  nunților a „îmbogățit-o' cu noi cunoștințe despre diferite meșteșuguri gospodărești.

„Ne dorim din tot sufletul să le arătăm în continuare telespectatorilor cât de spectaculoase sunt tradițiile la nunțile din  țara noastră, în toate zonele României și cât de frumos știu să se distreze românii. Am întâlnit povești incredibile de dragoste, pe care le puteți urmări în următoarele ediții ale emisiunii „Se strigă darul'. La filmări, au fost mai multe multe premiere pentru mine, un exemplu ar fi acela că am îmbrăcat costumul de apicultor și chiar am stat, realmente, lângă stupi! Dar ce nu fac eu pentru mirii noștri? ', spune Andreea Mantea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare