; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hercai serial turcesc pe Kanal D

Ce se întâmplă cu serialul „Hercai” după finala „Survivor România”? Modificările anunțate la Kanal D

12 July 2021

Odată cu finala celui de-al doilea sezon al reality-ului „Survivor România', care a avut loc sâmbătă, 10 iulie, la ora 20.00, Kanal D face modificări substanțiale în grila de programe, care vizează serialul turcesc „Hercai'.

De săptămâna aceasta, serialul turcesc „Hercai' va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20.00. Schimbare provenită după ce a fost ales marele câștigător al sezonului 2 „Survivor România'.

„Hercai' îi are în centrul acțiunii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri ale căror vieți, pline de traume din copilărie, ajung să se întâlnească, să se îndrăgostească și să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor vieții.

Când ajunge la final serialul  „Hercai'

Serialul „Hercai' ajunge la final pe 23 iulie, iar răsturnările de situație, intriga puternică și momentele pline de suspans cuceresc cu fiecare episod, iar personajele centrale ale producției, Reyyan Sadoglu și Miran Aslanbey, care provin din două familii care se dușmănesc de moarte, au de înfruntat, în fiecare moment, tot mai multe obstacole pentru a-și îndeplini visul, acela de a avea o viață fericită împreună, departe de toți cei care le-au făcut viețile un chin.

Acțiunea și emoțiile se intensifică în fiecare moment, iar telespectatorii vor putea fi martorii deznodământului acestei fascinante povești de iubire, dintre cei doi tineri, vineri, 23 iulie, atunci când serialul 'Hercai' va ajunge la final. 

Așadar, nu ratați serialul „HERCAI', producție care va putea fi urmărită, din 12 iulie, cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Vezi și:

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare