; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DILA_Hatice Sendil2

Modificări la Kanal D: Când vedem „Dila” și când vedem „Trădarea”

27 April 2015

Începând de săptămâna aceasta, Kanal D face modificări în programul serialelor turcești.

Serialul „Dila', în care protagoniști sunt Hatice Sendil și Erkan Pettekaya, va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20.00, în timp ce „Trădarea', cu același Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl și Wilma Elles, va putea fi urmărit în fiecare joi și vineri, de la aceeași oră, 20.00.

——————

Protagonista din „Dila', Hatice Sendil, se pregătește de nuntă

Hatice Sendil se va căsători la finele lunii mai, cu producătorul Burak Sagyasar, alături de care formează unul dintre cele mai iubite cupluri din Turcia. Pe frumoasa actriță o puteți urmări la Kanal D, de luni până miercuri, de la ora 20:00, în serialul Dila', o poveste impresionantă despre iubire interzisă, lupta pentru pământ între două puternice familii rivale și conflictul între două lumi ireconciliabile, cea modernă și cea tradițtională.

Hatice Şendil Burak Sağyaşar

Pentru că nunta ei se apropie cu pași repezi, actrița nu-și mai vede capul de treburi. Tânăra trebuie să aranjeze ultimele detalii ale ceremoniei, pornind de la aranjamentele florale și până la confirmările invitaților la eveniment.

„Rochia mea pentru această ceremonie nu este gata încă, încă nu știu ce accesorii voi purta, ce pot să vă spun este că ador simplitatea și puritatea! Nu sunt singură în toată această agitație, mă ajută viitorul meu soț, familia. Abia aștept nunta!', a spus Hatice.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare