; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo, ai stil! Celebrities_Kanal D (1)

Modificări la Kanal D. „Bravo, ai stil! Celebrities” își schimbă ora de difuzare

09 September 2020

Kanal D face modificări în grila de programe. Astfel, show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities'  va fi difuzat, începând din această seară, de miercuri până vineri, de la ora 23.00, și sambata, de la 22.30

Începaând de astăzi, show-ul Bravo, ai stil! Celebrities' poate fi urmărit, de miercuri până vineri, de la 23.00, imediat dupa serialul „Prețul fericirii' și sâmbăta, de la 22.30, imediat după emisiunea „Se strigă darul'. 

Mai mult decât atât, în ediția din această seară o nouă concurentă va păși în competiția stilului de la Kanal D, după ce Raluca Tănase a fost eliminată în gala de sâmbăta trecută. 

Așa cum a anunțat Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, în edițiile anterioare ale emisiunii, steluțele acumulate de celebrități pe parcusul fiecărei săptămâni sunt foarte importante în galele eliminatorii. Astfel că cele 9 concurente sunt și mai dornice de a-i cuceri pe jurați cu propunerile de styling din fiecare ediție.

În aceasta seară conflictele izbucnesc, pe marginea atitudinii și outfiturilor prezentate, Cristina Șișcanu și Deea Codrea sunt extrem de vocale din momentul în care acuzele incep să cadă asupra lor.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare