Homepage  / Televiziune

Modificări la Antena 1. Ce se întâmplă cu serialul turcesc Păsări rănite

Modificări la Antena 1. Ce se întâmplă cu serialul turcesc Păsări rănite
4

de Roxana Mirea,

Noi schimbări la Antena 1. Postul TV a început să difuzeze serialul turcesc „Păsări rănite” (în original “Yarali Kuslar”) doar de câteva zile. Totuși, nu a trecut mult și Antena 1 a luat o decizie radicală în legătură cu serialul în care joacă Gizem Arıkan și Ali Yasin Özegemen în rolurile principale. 

Serialul turcesc Păsări rănite se mută de la Antena 1 

După finala emisiunii „Provocarea destinului”, Antena 1 a început să difuzeze serialul turcesc „Păsări rănite” (în original “Yarali Kuslar”), de la ora 14:00, înlocuind astfel dating show-ul prezentat de Dianna Rotaru.  

Această mișcare din partea postului TV a venit la aproximativ un an și jumătate după ce serialul turcesc mai fusese difuzat pe Happy Channel. Totuși, nu mult a durat că s-au produs schimbări.  

În programul TV de astăzi, 17 august, al Antena 1 nu mai apare serialul „Păsări rănite”, de la ora 14:00. Acesta a fost înlocuit cu „Celebrity Splash: Vedete la apă”. Ei bine, „Păsări rănite” apare acum în pogramul TV al postului Happy Channel. Așadar, începând de astăzi, 17 august, serialul este difuzat pe Happy Channel, de la ora 16.30. 

Povestea din serialul turcesc Păsări rănite 

În centrul poveștii se află Meryem Çelik (Gizem Arıkan), o tânără a cărei viață se schimbă radical atunci când tatăl ei, Durmuş (Hasan Ballıktaş), ajunge la închisoare și ea rămâne singură pe lume. 

Fata renunță la școală ca să se întrețină atât pe ea, cât si pe Ömer (Emre Mete Sönmez), un băiețel pe care cineva i l-a dat tatălui ei ca să-l vândă. Meryem îl consideră pe Ömer fratele ei mai mic, fără să știe că e copilul unui important om de afaceri, Levent Metehanoğlu (Ali Yasin Özegemen). 

Levent este un bărbat care a gestionat cu succes afacerea familiei și a fost mereu un bărbat optimist și plin de viață. 

Asta până în ziua în care trece printr-o tragedie: soția sa, Rana moare, iar fiul său, Efe, dispare. Mai mult ajunge să îl creadă și pe Efe mort după ce îl caută peste tot și nu îl găsește. Lucrurile se schimbă pentru el în bine atunci când îi întâlnește din întâmplare pe Meryem și Omer. 

pasari-ranite-65685438_361534234560368_2550804553385639936_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton