; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nina   Avenida Brasil

Modificări la Acasă: „Avenida Brasil” şi „Vise de smarald” se mută, începe „În umbra trecutului”

04 February 2016

Cea mai urmărită telenovelă braziliană a tuturor timpurilor nu are, se pare, succesul scontat la români: postul Acasă a anunţat azi modificări consistente în programul său din prime-time, începând de luni, 15 februarie.

Nina - Avenida Brasil

Aşteptată cu nerăbdare de fanii telenovelelor braziliene tot anul 2015, „Avenida Brasil' a început pe 14 decembrie anul trecut, fiind difuzată până acum de luni până vineri, câte două episoade, de la 20.00 la 22.00.

Din 15 februarie, lucrurile se schimbă: astfel, „Avenida Brasil' va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 22.00, câte un episod pe seară.

Tot din săptămâna 15 – 21 februarie, telenovela „Vise de smarald' va fi difuzată doar sâmbăta şi duminica, câte un episod, de la ora 22.00.

Le va lua locul în grila Acasă celor două seriale căzute în dizgraţie, „Avenida Brasil' şi „Vise de smarald', o nouă producţie Televisa din 2015, difuzată în premieră de Acasă, telenovela „În umbra trecutului'. Primele două episoade vor fi difuzate luni, 15 februarie, urmând a fi difuzată de luni până vineri, între 20.00 şi 22.00. În original „La sombra del pasado', povestea este un remake după „El manantial' din 2001 şi îi are în rolurile principale pe Michelle Renaud şi Pablo Lyle.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare