Homepage  / Televiziune

Modificări de ultimă oră la Kanal D! Postul schimbă felul cum sunt difuzate serialele „Melek” și „Prețul fericirii”

Modificări de ultimă oră la Kanal D! Postul schimbă felul cum sunt difuzate serialele „Melek” și „Prețul fericirii”

de Ruxandra Dinca,

Continuă schimbările în grila postului Kanal D! După trecerea emisiunii „Bravo, ai stil!” de pe Kanal D2 înapoi la Kanal D, postul mai face o modificare majoră, care îi va interesa cu siguranță pe fanii serialelor turcești. Astfel, îndrăgitele producții „Melek” și „Prețul fericirii”, serialele turcești difuzate în prime-time de post, vor fi transmise după alt orar, din această săptămână.

Astfel, potrivit promo-urilor intrate deja pe site și confirmate și de site-ul KanalD.ro, serialul „Melek”, început recent, după ce a fost amânat de două ori, pe parcursul a aproape doi ani, va fi difuzat de luni până vineri inclusiv, de la ora 20.00.

Povestea impresionantă a unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei, „Melek” oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității și întâmplările dramatice și sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic. În rolul principal, Nehir Erdogan face un rol foarte apreciat, iar serialul a prins deja la fanii români.

Tot din această săptămână, „Prețul fericirii”, adevărat recital actoricesc al extraordinarelor Eda Ece (Yildiz) și Sevval Sam (Ender), va fi transmis doar sâmbăta, de la ora 20.00. La noi, Kanal D difuzează episoadele sezonului 5 – sâmbătă, 15 iulie, urmează să vedem episodul 129. În Turcia, serialul s-a terminat definitiv în iunie, odată cu episodul 177. Rămâne de văzut dacă postul Kanal D va difuza în continuare sezonul 6 după sezonul 5 sau va prefera să facă o pauză.

Melek vine în „Prețul fericirii”!

Ok, nu chiar Melek vine în „Prețul fericirii”, ci actrița care o joacă! Fanii serialelor turcești se vor bucura să afle că Nehir Erdogan, intepreta lui Melek, va avea un rol secundar important în ultimul sezon, al șaselea, din „Prețul fericirii”.

Nehir Erdogan va apărea la mijlocul sezonului 6 și va avea un rol total diferit de ceea ce joacă în „Melek”. Ea va fi Julia Moran, o femeie din trecutul lui Dogan, pe care acesta o respectă foarte mult, deșteaptă și frumoasă, o rivală care le va încurca socotelile lui Yildiz și Ender!

Întrebată, la începutul anului, cum a fost experiența rolului din „Prețul fericirii”, Nehir Erdogan a avut doar cuvinte de laudă pentru echipa serialului:

A fost ca și cum aș fi sărit într-un tren în mișcare. E o adevărată provocare să te alături unei echipe care lucrează împreună de șase ani, nu mai zic că în mijlocul sezonului! Am fost conștientă de asta. Dar mereu am iubit aventurile. Mai ales având drept colegi asemenea actori de valoare – la două zile după propunere eram deja pe set!”, a explicat Nehir Erdogan pentru presa din Turcia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton