; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AllyMcBeal_6647600 ALLYMCBEAL._V392940582_SX1080_

Modificări în grila postului Antena Stars. Începe serialul „Ally McBeal”

05 May 2020

Începând de astăzi, 5 mai, Antena Stars va difuza de luni până vineri de la ora 22.15 și sâmbăta de la ora 22.00, sezonul 1 al serialului „Ally McBeal', unul dintre cele mai populare seriale de comedie de la sfârșitul anilor ’90, produs de rețeaua FOX între anii 1997 și 2002.

 

Lansat în 1997, „Ally McBeal' e un serial-fenomen, care s-a bucurat de mare succes și la noi și care urmărește peripețiile mai ales sentimentale ale unui grup de avocați care mai de care mai excentrici. Rolul principal, cel al avocatei care dă numele serialului, este interpretat de Calista Flockhart (este rolul care a făcut- celebră): Ally este o tipă deșteaptă, dar cam ciudățică, care vede peste tot un copilaș ce dansează și are o slăbiciune pentru muzica lui Barry White și Gloria Gaynor. În alte roluri apar Jane Krakowski (secretara sexy a firmei), Gil Bellows (fostul iubit al lui Ally), Courtney Thorne-Smith și Greg Germann, Lucy Liu (din sezonul 2) și Robert Downey Jr. (spre finalul serialului). „Ally McBeal' are și o coloană sonoră remarcabilă, interpretată de Vonda Shepard, care apare și ea în serial.

Multiplu nominalizat la Globurile de Aur, Emmy și Bafta, „Ally McBeal' a avut 5 sezoane, terminându-se în 2002. Serialul  a avut nici mai mult nici mai puţin de 33 de nominalizări la premiile Emmy şi 5 premii câştigate, 4 Globuri de Aur, nominalizat la Satellite Awards şi Bafta Television Awards.

Practic necunoscută publicului de televiziune înainte de „Ally', Calista Flockhart a intrat spectaculos în rol şi a ajuns rapid în centrul atenţiei publicului imediat după lansarea acestui serial. Billy, iubitul din copilărie al lui Ally, lucrează la firma de avocatura unde ea tocmai s-a angajat. Nu numai ca Billy s-a căsătorit, dar superba lui soţie, Georgia, este tot avocat. In plus, Ally pierde primul ei caz, care ar fi trebuit să fie o victorie uşoară'. Ar putea oare lucrurile să meargă mai prost de atât? Poate că Ally ar trebui să urmeze sfatul acţionarului firmei, Richard Fish: „Câştigă suficienţi bani şi toate celelalte vor veni după aceea'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare