; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ma numesc zuleyha   kanal d_tb730

Modificări în grila Kanal D. Ce se întâmplă cu serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”

20 May 2020

Motiv de bucurie pentru fanii serialelor turcești pentru că, începând de săptămâna viitoare, serialul „Mă numesc Zuleyha' va putea fi urmărit în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00.

Modificarea în grilă vine în contextul în care semifinalele „Survivor Romania' vor fi difuzate în acest weekend, sâmbătă și duminică, urmând ca  marea finală „Survivor România' să poată fi urmarităpe 30 mai. 

În ceea ce privește săptămana în curs, serialul „Ma numesc Zuleyha' va putea fi urmărit, ca și până acum, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, iar de săptămâna viitoare, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sezonul 2 din „Mă numesc Zuleyha', terminat mai repede în Turcia

Până la urmă, se pare că serialul „Mă numesc Zuleyha’ nu va mai reveni primăvara aceasta pe micile ecrane turcești cu episoade noi, din sezonul 2. Vestea a dat-o o jurnalistă de media din Turcia, Birsen Altuntaş, citată de televizyongazetesi.com.

Cel mai recent episod nou difuzat din „Mă numesc Zuleyha’ a fost cel cu nr. 63, care s-a văzut la postul ATV în seara zilei de joi, 9 aprilie. Câteva zile mai târziu, pe 13 aprilie, pe contul de Twitter al serialului a apărut informația că producția ia o pauză temporară: „Ne revedem în curând cu episoade noi’, se încheia anunțul.

Între timp au trecut însă peste 2 săptămâni și episodul 64 se lasă așteptat în continuare. Mai mult, nu a venit nici o veste cum că filmările, oprite din cauza pandemiei de coronavirus, ar fi pe cale să fie reluate. Iar jurnalista Birsen Altuntaş, una dintre cele mai constante surse de informații despre serialele turcești, a anunțat, citată de televizyongazetesi.com, că producătorii au luat decizia să oprească sezonul 2 și să continue cu episoade noi abia la toamnă, cu sezonul 3. Merită însă precizat că, până una-alta, informația nu e totuși oficială.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare