; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo, ai stil! Celebrities

Modificări în grila de programe Kanal D. Ce va fi difuzat în locul emisiunii „Bravo, ai stil!”

02 April 2020

Kanal D anunță că a oprit filmările pentru  „Bravo, ai stil!' și că scoate emisiunea din grilă, ambele măsuri fiind temporare și luate din cauza situației generale.

Potrivit comunicatului oficial, emisiunea „Bravo, ai stil!' își va amâna pentru o perioadă filmările, în contextul pandemiei, urmând ca acestea să fie reluate atunci când condițiile o vor permite. Decizia a fost luată din nevoia de a proteja echipa emisiunii, concurentele și colaboratorii show-ului.  Anunțul a fost făcut și de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, imediat după ediția de aseară „Bravo, ai stil! Celebrities'. 

            „Toată echipa rămâne acasă până când timpul își va relua cursul obișnuit.  Ne revedem în curând, la Kanal D!', a declarat Ilinca Vandici.

Show-ul nu se va mai regăsi în grila Kanal D, iar de săptămâna viitoare, din 8 aprilie, în fiecare miercuri, de la 22.00, telespectatorii vor putea revedea „Îmi place dansul', emisiune difuzată de postul de televiziune în toamna anului 2019

Același comunicat oficial Kanal D mai anunță că, pe fondul situației generate de pandemie, din dorința protejării angajaților și familiilor acestora, a colaboratorilor și invitaților din emisiuni, precum și din nevoia respectării recomandărilor autorităților pentru prevenirea îmbolnăvirilor, Kanal D a restrâns anumite activități ale postului, fără a afecta fluxul difuzărilor în grila stației. Au fost restrânse la maximum interacțiunile în cadrul companiei, majoritatea angajaților lucrează de acasă, iar condițiile de distanțare socială și de igienă sunt respectate cu strictețe.

Posibile modificări în grila Kanal D vor fi comunicate, ca și până acum, prin canalele oficiale ale postului tv și prin materiale trimise presei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare