; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Izabela Panescu

Modificări în grila de programe a Digi 24

06 May 2016

Emisiunea „Tinerețe fără bătrânețe' difuzată până acum în fiecare duminică de la 13.30 la Digi 24, va avea, începând cu data de 8 mai, o nouă oră de difuzare. Emisiunea Izabelei Pănescu va putea fi urmărită în fiecare duminică dimineața începând cu ora 10.30.

Izabela Panescu

Subiectele abordate în emisiunea de duminică, 8 mai, se referă la regulile de etichetare a laptelui și a produselor lactate. Astfel, lactatele care nu conțin lapte praf sau alți înlocuitori vor avea pe ambalaj mențiunea produs natural'. Iar dacă laptele provine 100% din fermele noastre, pe cutie se va menționa produs românesc'. Care sunt amenzile și în cât timp trebuie ca toate companiile să își modifice ambalajele, aflați duminică, de la ora 10.30.

Claudiu Pandaru Florin Negrutiu

Începând cu data de 8 mai, în fiecare duminică, de la 13.05, jurnaliștii Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu realizează o emisiune de interviuri, de tip talkshow – „În fața ta'. Timp de 55 de minute, cei doi jurnaliști vor dezbate, alături de invitați de marcă, temele actuale, interne și internaționale. Primul invitat al emisiunii este Președintele Curții Constituționale a României, Augustin Zegrean.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare