; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HUrruP909HR_2O

Modificări în grila Antenei 1. Debutul emisiunii „Chefi la cuțite” a fost schimbat

22 February 2021

Deși în programul pe care l-am primit inițial din partea Antena 1, debutul emisiunii „Chefi la cuțite' era programat pe 1 martie,  premiera a fost mutată, conform anunțului publicat de postul de televiziune pe rețelele de socializare. 

Astfel, prima ediție „Chefi la cuțite' va avea premiera duminică, 28 februarie, de la 20.00. Emisiunea va fi difuzată în zilele de duminică de la 20.00, iar luni și marți de la 20.30.

 

Premiera noului sezon Chefi la Cuțite este Duminică, 28 Februarie, de la 20.00, la Antena 1.

Publicată de Chefi la cutite pe Luni, 22 februarie 2021

 

„Am avut norocul să nu avem niciun incident legat de coronavirus , dar asta și pentru că au existat încă de la început niște reguli foarte stricte, s-au respectat toate măsurile necesare, iar orice pericol a fost anihilat încă de la început. E un sezon special, dar ne bucurăm că am reușit să îl filmăm pentru că știu că sunt multe proiecte TV care au fost amânate sau care nu au putut filma așa cum o făceau înainte. S-au schimbat niște chestii de tradiție la noi, dar nu aveam cum să filmam altfel. E un sezon intens, cu o luptă aprigă la amulete 😊’, a povestit Florin Dumitrescu, despre noul sezon, în luna decembrie pentru TVMania.

Ce se întâmplă cu „iUmor'

O altă modificare în ceea ce privește programul se referă la „iUmor'. Pentru că show-ul culinar cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu va fi transmis pe intervalul orar unde era de obicei programat „iUmor', aceasta din urmă se mută miercurea, de la 20.30. Așadar, următoarea ediție „iUmor' va fi transmisă pe 3 martie. 

 

Nu rata următoarea ediție iUmor Miercuri, 3 Martie, de la 20.30, la Antena 1

Publicată de iUmor pe Luni, 22 februarie 2021

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare