; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Four Cei 4

Modificări în grila Antenei 1. Ce se întâmplă cu emisiunea „The four – Cei 4”

03 May 2018

Noi modificări apar în grila Antenei 1, la scurt timp după ce postul de televiziune a anunțat că emisiunea „Ie, Românie' prezentată de Mircea Radu, s-a încheiat mai devreme, după numai şapte ediţii.  Începând din această săptămână, emisiunea  „The four – Cei 4'  își schimbă tronsonul. Ea va fi difuzată tot sâmbăta, dar începând cu ora 22.00, de la ora 20.00 (vechea oră de difuzare a emisiunii „The four – Cei 4') va fi difuzat în fiecare sâmbătă câte un film.

 

Bătălia pentru un loc printre Cei 4  când noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină un loc ocupat de cei patru artiști aflați pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carlas Dreams vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre 'Cei 4'.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației 'The Four – Cei 4', iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre 'Cei 4' își piede locul, există o șansă de salvare: Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației 'The Four – Cei 4' timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, iar patru dintre ei, care au obținut cele mai multe voturi, pot fi întorși direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

 Lupta pentru a rămâne unul dintre 'Cei 4' vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare