; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Modificări de vară la Observatorul Antenei 1. O durată mai lungă și noi nume în echipă

Modificări de vară la Observatorul Antenei 1. De azi, emisiunea de știri durează mai mult și apar noi nume noi în echipă

31 July 2017

În luna august, Observatorul de pe Antena 1 vine cu o ofertă specială: de două ori mai multă informație, de două ori mai multe vedete, de două ori mai multe știri, anunță postul tv.

„Începând de luni, 31 iulie, de la ora 6.00 până la ora 10.00, Observatorul dimineţii le aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri ale momentului, informaţii despre cele mai „fierbinţi' locuri ale momentului, ponturi pentru week-end şi nu numai', se arată în documentul citat.

Olivia Păunescu, Valentin Butnaru, Octavia Geamănu şi Daniel Osmanovici sunt cei care vor spune „bună dimineaţa!', în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 6 fix.

De asemenea, fie că e vorba de caniculă sau furtuni, că e cod galben de inundaţii sau că vremea e perfectă pentru mers la munte ori pe litoral, Mihai Jurcă, Evi Popa şi Iuliana Pepene sunt cei care vă vor aduce informaţia în case.

Din echipa emisiunii fac parte și reporterii Sergiu Cora, Andrada Popovici, Sabrina Preda, Andreea Gherasim și Oana Iancu.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare