Homepage  / Televiziune

Andreea Bălan părăsește „Te cunosc de undeva!”, după 12 ani. Anunțul de ultimă oră făcut de reprezentanții postului

Andreea Bălan părăsește „Te cunosc de undeva!”, după 12 ani. Anunțul de ultimă oră făcut de reprezentanții postului
17

de Redactia Tvmania

Modificări de ultimă oră în cadrul juriului „Te cunosc de Undeva”. Andreea Bălan nu va mai face parte din juriul show-ului dedicat transformărilor spectaculoase, după 12 ani în care s-a aflat la pupitru. Iată ce declarații a făcut Andreea despre plecarea sa!

Andreea Bălan nu mai face parte din juriul „Te cunosc de Undeva”, sezonul 21

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, „Te cunosc de undeva!”, a început pregătirile pentru cel de-al 21-lea sezon al emisiunii de la Antena 1.

Noul sezon, care va fi difuzat în primăvara anului viitor va aduce în faţa publicului noi concurenţi născuţi pentru spectacol, dar şi noutăţi în formula de juriu.

Andreea Bălan, schimbare de look pentru „Te cunosc de undeva”, sezonul 20 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

După o perioadă de 12 ani, în care a făcut parte din juriul „Te cunosc de undeva!” vreme de 19 sezoane, colaborarea între transforming show-ul de la Antena 1 şi Andreea Bălan a ajuns la final. Artista îşi va concentra atenţia pe proiectele personale şi viaţa de familie în perioada următoare.

„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie – Povestea sufletului meu. Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune. Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul sezon”, a mărturisit Andreea Bălan, conform unui comunicat Antena 1. Declarația, postată de Andreea Bălan și pe contul personal de Instagram, miercuri seară, a adunat peste 5000 de aprecieri în doar 16 ore de la publicare.

„Eu regret că nu te mai văd în emisiune, poate mulți dintre fani sunt în asentimentul meu, dar totodată știu cât de mult contează pentru tine familia, fiind mai presus de orice pe lumea asta. Succes în tot și toate!”, „Îmi pare rău ca nu o să te mai văd în emisiune, dar cred cu siguranță ca ai ales ce este mai bine pentru tine și familia ta! Abia aștept să ne vedem pe 16 octombrie.” și „Ce păcat că ai renunțat la emisiune!” sunt doar trei dintre comentariile postate de fani.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” ar urma să treacă prin schimbări radicale

Rămâne de văzut cine o va înlocui pe Andreea Bălan la masa juraților. Trebuie menționat că nu doar Andreea Bălan este în atenția producătorilor emisiunii de transformări. Potrivit informațiilor obținute de Cancan.ro, următorul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, a cărui filmări vor începe la sfârșitul lunii noiembrie – începutul lunii decembrie, va trece prin restructurări majore! Până acum, doar juriul este vizat, iar un membru a fost deja eliminat, dar mai urmează și alte schimbări la fel de neașteptate.

Te cunosc de undeva – 13 aprilie 2024 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 17

Motivul pentru care Andreea Bălan a părăsit juriul nu a fost făcut public, iar în presă există mai multe speculații privind elementele care au contribuit la întreruperea colaborării dintre Andreea și Antena 1 după mai bine de un deceniu.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton