Homepage  / Televiziune

Modificări de ultimă oră la Antena 1. Postul mută Insula iubirii 2023. Care e ultima variantă de program

Modificări de ultimă oră la Antena 1. Postul mută Insula iubirii 2023. Care e ultima variantă de program
6

de Roxana Mirea,

Antena 1 a venit cu schimbări de ultimă oră! Modificările recente făcute de postul TV vizează în mod direct emisiunea „Insula iubirii”. Iată care este ultima variantă de program și de ce noul episod din „Insula iubirii 2023” nu este difuzat în această seară.  

Antena 1 mută Insula iubirii 2023 

Antena 1 a făcut modificări de ultimă oră. Fanii așteptau să se bucure de un nou episod din „Insula iubirii 2023”, sezonul 7, în această seară de joi, 17 august, însă show-ul TV a fost înlocuit. În loc de Insula iubirii, vom vedea în această seară, pe Antena 1 meciul Nordsjaelland – FCSB, de la ora 20:00, iar de la 22.00 va fi difuzat filmul „John Wick” (2014). 

Antena 1 a mutat „Insula iubirii” sâmbătă, de la ora 20:00, după ce ieri postul TV anunțase că va difuza show-ul TV și duminică. Așadar, săptămâna aceasta, Insula iubirii vine în porţie triplă: vineri, de la 20:30, şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00.  

Puşi faţă în faţă cu adevărul necruţător, noi tensiuni şi frici vor scăpa de sub control, în ultimele episoade ale celui de-al şaptelea sezon Insula Iubirii. Bianca nu şi-a revenit după ceremonia focului. De pe cealaltă insulă, Marius i-a oferit noi răspunsuri la întrebări şi frământări şi a avansat în relaţia cu Oana în ritm alert. 

Cristina şi Iulian şi-au apărat în continuare spaţiul personal în vile. Lucru valabil şi pentru Ana Maria, chiar dacă Marius, partenerul ei, a început să guste uşor jocul tentaţiei, dar cu precauţie maximă. În schimb, Bogdan pare că a ajuns la capătul puterilor. Starea lui a ajuns până la Claudia, destabilizând-o şi pe ea.  

La rândul lui, Răzvan a început să dea semne de nelinişte: pentru prima dată, a fost preocupat serios de confruntarea finală cu Ema, însă asta nu l-a împiedicat să profite de tentaţiile insulei din plin şi fără perdea. 

BIANCA GIURCĂ SI MARIUS MOISEIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton