; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania (2)

Modificări de regulament pentru concurenții emisiunii „Survivor România”. Ce se va întâmpla cu aceștia

13 April 2020

  Competiția „Survivor România” a ajuns la alt nivel, odată cu schimbările survenite în ceea ce privește unificarea echipelor. Faimoșii și Războicii își vor petrece timpul foarte aproape unii de ceilalți, vecinătatea în care trăiesc acum ducând la apariția unor situații imprevizibile.

            Telespectatorii își pot vota preferații din concurs până în această seară, când Dan Cruceru va face anunțul . Noile reguli au fost anuntațe de prezentatorul emisiunii în ediția de sâmbătă, în cadrul unui consiliu special.

            „Până acum doream de la public să voteze doar nominalizații săptămânii, nominalizați propuși de echipa care pierdea. De acum încolo toți veți intra la votul publicului. Publicul va rămâne suveran în continuare. Eliminările se vor face tot ținând cont de voturile celor de acasă. După jocul de imunitate pe care îl veți avea, echipa care va pierde își va stabili omul trimis la duel. (…) În perioada urmatoare, voturile acestea vor fi foarte importante. Eliminările se vor face în funcție de voturile din aceste două zile. Este foarte important să vă votați favoriții', a spus Dan Cruceru.

            Meciul de aseară pentru recompensă a fost castigat de Razboinici, la scorul de 7-2, cei care vor beneficia de doua paturi pe care vor trebui sa le imparta, pe rand, timp de o saptamana.

In aceasta seara, de la ora 20:00, urmeaza un nou joc de imunitate, iar cele doua echipe sunt extrem de motivate sa castige si aceasta batalie!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare