; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nea Rata se muta in ferma

Modificare Pro TV: “Ferma vedetelor” va avea 3 ediții pe săptămână

11 April 2016

Începând cu această săptămână, telespectatorii sunt invitați pe meleagurile cipriote de trei ori pe săptămână. Luni, marți și miercuri, de la 20.30, Ferma vedetelor' vine cu noi surprize și provocări pentru concurenții aflați în competiția pentru titlul de Fermierul anului.

Nea Rata se muta in ferma

Diseară, telespectatorii vor afla cine este fermierul șef al acestei săptămâni, pe care Mircea N. Stoian l-a ales la eliminarea din fermă. Majoritatea fermierilor au avut aceeași presupunere privind noul fermier șef, cel nominalizat fiind surprins de decizia lui Mircea. În aceeași ediție, fermierul șef va avea de ales cei doi servitori ai săptămânii. Spre surprinderea celor 10 concurenți, unul dintre fermieri se va autopropune pentru rolul de servitor.

Cele 3 ediții nu vor duce lipsă de alianțe și răsturnări de situație. Maria Constantin și Marcel Toader vor fi izolați de către Octavian Strunilă și Sorana Darclée din cauza conflictelor de săptămâna precedentă.

Nea Rață îi va vizita și în această săptămână pe cei 10 concurenți, încărcat de materiale și alimente. Mai mult decât atât, Nea Rață le dă marea veste: timp de 3 zile, se va muta în fermă, alături de concurenți, pentru a coordona activitățile cu o mână de fier! Extrem de încântați de oaspetele de seamă, concurenții se vor ține de șotii: îi vor ascunde bagajele și vor încerca să-i ascundă niște surprize în cameră.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare