; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Palate și Țociu sunt noii prezentatori ai emisiunii „Uniplay Show”

Modificări la „Uniplay Show”. De duminică, Romică Ţociu şi Cornel Palade îi iau locul lui Horia Brenciu

06 February 2017

Începând de duminica aceasta, 12 februarie, Romică Ţociu şi Cornel Palade îi iau locul lui Horia Brenciu la cârma emisiunii „Uniplay Show'. Aceasta nu este singura schimbare de care trebuie să afle cei care urmăresc emisiunea sau își cumpără taloane pentru jocul de noroc de tip Bingo – Uniplay Bingo TV.

Palate și Țociu sunt noii prezentatori ai emisiunii „Uniplay Show'

Potrivit unui comunicat de presă remis redacției noastre, Horia Brenciu ar urma să se dedice altor proiecte profesionale, printre care producția unui spectacol nou și un nou material discografic.

Venirea lui Romică Ţociu şi a lui Cornel Palade la „Uniplay Show' nu este singura schimbare anunțată de postul Antena 1. Mai precis, cea de-a doua modificare se referă la ora de difuzare a emisiunii. Astfel, următoarea ediție „Uniplay Show', cea de duminică, 12 februarie, nu va mai fi difuzată după ora 22.00, ca până acum, ci după-amiaza, de la ora 17.00.

Cum arată programul Antenei 1 de duminică, 12 februarie:

17.00 – Uniplay Show,

19.00 – Observator,

20.00 – Filmul „Cursă mortală',

22.00 – Filmul „Zonă de pericol'.

Țociu și Palade revin în forță la tv

Revenim în forţă şi nu oricum, ci cu o partidă specială „Uniplay Show'. Le pregătim telespectatorilor care îşi vor cumpăra bilete şi ne vor fi alături în fiecare duminică după-amiază, un spectacol de excepţie cu premii pe măsură, invitaţi unul şi unul, jocuri şi muzică bună!', a declarat Cornel Palade.

„Îi aşteptăm pe toţi jucătorii noştri, că tot e la modă acum sintagma asta, <>, să ne urmărească, să cumpere cartoane şi să fie cu ochii pe telefoane, pentru că da, de acum, norocul ţi-l faci singur, duminică după-amiaza, la „Uniplay Show', a povestit Romică Ţociu.

Acesta a completat:

„Vrem cu orice preţ să-i facem pe cât mai mulţi milionari şi le promitem telespectatorilor o după-amiază de duminică plină de comedie, muzică şi premii extraordinare, aşa cum i-am obişnuit deja!'.  

Emisiunea „Uniplay Show' a fost lansată în 2016, de Crăciun și a fost prezentată timp de 7 ediții de Horia Brenciu.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Horia Brenciu va prezenta o nouă emisiune la Antena 1: „Uniplay Show'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare