Homepage  / Televiziune

Modificare de ultimă oră la Kanal D. Noul program de difuzare pentru serialele „O dragoste” și „Vinovați de iubire”

Modificare de ultimă oră la Kanal D. Noul program de difuzare pentru serialele „O dragoste” și „Vinovați de iubire”

de Roxana Mirea,

Modificare de ultimă oră la Kanal D, în ceea ce privește programul de difuzare al serialelor turcești „O dragoste” și „Vinovați de iubire”. În plus, aceste schimbări afectează și show-ul „Insula de 1 milion”. Iată despre ce este vorba.  

Care sunt ultimele modificări de program de la Kanal D 

Kanal D vine cu noi modificări în ceea ce priveșt programul de difuzare pentru serialele turcești „O dragoste” și „Vinovați de iubire”, dar și pentru show-ul „Insula de 1 milion”. 

Începând de săptămâna viitoare, fanii serialelor turcești se vor putea bucura de poveștile lor favorite și de eroii preferați, de luni până vineri, de la ora 20:00, cinci zile pe săptămâna.  Mai exact, în fiecare luni și marți, de la 20:00, aceștia vor putea urmări serialul „O dragoste”, iar de miercuri până vineri, producția „Vinovați de iubire”. 

Așadar, show-ul „Insula de 1 milion” suferă modificări în ceea ce privește programul de difuzare. Emisiunea nu va mai fi difuzată și luni, ca până acum, ci doar sâmbătă și duminică, de la ora 21:00. 

Până acum, serialul „O dragoste” era difuzat în fiecare marți și miercuri, iar „Vinovați de iubire” se vedea în fiecare joi și vineri.  

Despre serialele turcești „O dragoste” și „Vinovați de iubire” 

Povestea fascinantă a membrilor familiilor Unal și Arslan, din serialul „O dragoste”, a cucerit publicul din România și continuă să suprindă privitorii cu evenimentele ce se succed amețitor în viețile acestora.  Membrii celor două familii duc stiluri de viață foarte diferite, iar tradiționalismul și valorile societățîi moderne își fac loc, de multe ori disfuncțional, în relațiile dintre protagoniști. 

Lansată recent, producția „Vinovați de iubire”, a surprins plăcut publicul prin povestea de iubire extraordinară, inspirată din realitate, pe fundalul unor drame de familie. Doi îndrăgostiți se confruntă cu demonii trecutului și luptă pentru dragostea lor.  Serialul “Vinovați de iubire” va putea fi urmărit, începând de săptămâna viitoare, trei zile pe săptămâna, de miercuri până vineri, de la 20:00, la Kanal D.   

Sursa Foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton