; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erkan Petekkaya

Modificare în grila Kanal D. Serialul „Furtună pe Bosfor”, difuzat aproape de miezul nopții. Ce se întâmplă cu „Dragoste infinită”

27 March 2017

Telespectatorilor Kanal D, postul le-a pregătit o schimbare de program. Începând chiar de lunea aceasta, 27 martie, serialul turcesc „Dragoste infinită' va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 20.00. În consecință, cei care urmăreau „Furtună pe Bosfor' trebuie să știe că acest serial va fi difuzat tot vinerea, dar nu de la ora 20.00, așa cum erau obișnuiți, ci de la ora 23.00 până la ora 2 noaptea.

„Serile de vineri vor deveni un adevărat maraton al superproducțiilor turcești, pentru că de la ora 23:00, imediat după „Dragoste infinită', se va difuza «Furtună pe Bosfor»', se arată într-un comunicat de presă remis redacției noastre.

Programul Kanal D de vineri va arăta astfel:

  • 19:00 – 20:00 Știrile Kanal D 
  • 20:00 – 23:00 Serialul „Dragoste infinită'
  • 23:00 – 2:00 Serialul „Furtună pe Bosfor'

Vă reamintim că serialul turcesc pe care Kanal D îl difuzează la noi în fiecare vineri seară, cu Erkan Petekkaya în rol principal, ajunge la ultimul episod chiar astăzi, în ţara natală. Mai multe detalii, aici

Serialul cu Burak Ozcivit, în topul audiențelor

Dragoste infinită

Dragoste infinită', care a intrat pe post în locul serialului turcesc „Kosem', și a putut fi urmărit până acum de luni până joi, a cucerit publicul din România, serialul clasând statia, încă de la difuzarea primelor episoade, în topul audiențelor.  

„Dragoste infinită' spune povestea lui Kemal și Nihan, doi tineri care fac parte din lumi diferite și care se luptă pentru iubirea lor, cu prejudecățile celor din jur, dar și cu ei înșiși. Dragostea lor va fi pusă la grea încercare, iar tinerii vor trebui să depășească nenumăratele obstacole ce stau în calea fericirii lor.

Carismaticii actori Burak Ozcivit și Neslihan Atagul dau viață celor doi eroi care trăiesc această poveste de dragoste ieșită din comun.  

Citește și:

Ce pasiuni secrete are Burak Özçivit, protagonistul noului serial turcesc de la Kanal D

„Kosem' s-a terminat. Kanal D va difuza, de astăzi, un nou serial turcesc

Burak Özçivit, Bali din „Suleyman', nu are timp de vacanţă

FOTO| Cine e boierul Malkoçoğlu din Suleyman'

Erkan Petekkaya vrea să cucerească Hollywood-ul

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare