Homepage  / Seriale româneşti

Modificare în grila Antena 1. De ce serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” a dispărut din programul de azi

Modificare în grila Antena 1. De ce serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” a dispărut din programul de azi
9

de Andra Stana,

Antena 1 a făcut o modificare importantă în grila de programe a zilei de vineri, 1 decembrie 2023. Astfel, fanii „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” vor fi dezamăgiți să afle că serialul lor preferat nu va putea fi urmărit astăzi. Iată ce va difuza postul TV în schimb.

Antena 1 a înlocuit episodul din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” cu „America Express”

Seara de vineri, așteptată cu sufletul la gură de fanii „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, va arăta diferit pentru aceștia. Postul Antena 1 și-a modificat programul zilei de vineri, 1 decembrie 2023. Și asta pentru că, de la ora 20.30, va difuza un nou episod din „America Express – Drumul soarelui”. Apoi, de la ora 0.00, telespectatorii vor putea urmări filmul „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă”.

Vestea schimbării de program a fost anunțată atât de TVmania.ro, de Antena 1 prin promo-uri la TV, cât și în mediul online, pe contul oficial de Instagram al serialului, urmărit de aproape 18 mii de fani.

În seara asta nu ne vedem, dar abia așteptăm să revenim vineri, 8 decembrie, cu noi porții de râs!”, a fost mesajul postat pe contul oficial al serialului „Camera 609”.

Și Emanuel Cîrstea și-a anunțat fanii că nu vor putea urmări serialul „Camera 609” vineri, 1 decembrie. „Noi când aflăm că vinerea asta nu e #Camera609. Ne reîntâlnim vinerea viitoare, pe 8 decembrie.”, a scris interpretul lui Victor Popescu, pe contul său personal de Instagram.

Cum arată programul Antena 1 de vineri, 1 decembrie

  • 20.30 America Express – Drumul soarelui
  • 0.00 Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă
  • 2.30 America Express – Drumul soarelui (R)
  • 6.00 Observator – Sport / Meteo

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609” va avea și sezonul 2

Cu doar câteva săptămâni înainte de finalul primului sezon al comediei romatice „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, producătorii proiectului au anunţat că acesta a fost reînnoit pentru sezonul doi. Filmările pentru povestea de dragoste care nu se încadrează în clișee, adaptare după producţia turcească Room 309, au început deja, în mai multe locaţii din Bucureşti, dar şi din ţară. 

lasa-ma-imi-place-camera-609-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dacă v-ati distrat cu primul sezon, ne bucurăm tare şi vă mulţumim. Iar dacă aşteptaţi cu nerăbdare continuarea, vă spunem doar atât: ceea ce urmează va fi si mai plin de haz. Cum ştiu? Pentru că filmările pentru sezonul doi au început deja!

Acelaşi cast care a adus bucurie şi râsete vă va oferi o poveste şi mai efervescentă. Suntem zilnic pe set alături de o echipă extraordinară şi de actori talentaţi şi dedicaţi şi împreună construim momente pline de substanţă şi umor!”, spune Federico Favino, regizorul proiectului.  

Actorii din distribuția serialului „Camera 609” 

Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demult pe micile ecrane, dar și nume noi, fac deliciul telespectatorilor în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Emilia Popescu, Magda Catone, Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Virginia Rogin, Sergiu Cioiu, Anda Sârbei, Matei Negrescu, Anca Androne, Doina Teodoru, Loredana Groza, Nuami Dinescu, Marius Rizea, Ştefana Darzeu, Maria Ţăpuşă, Răzvan Krem Alexe, Emanuel Cîrstea, Alexandra Ciobanu, Julia Marcan, Lucian Ionescu, Iulia Barbu, Cristian Neacşu, Alexandra Ciobanu şi Graţiela Voicu pot fi urmăriţi în fiecare seară de vineri, de la 20.30, la Antena 1. #JoiVin emoţiile, bucuria, secretele şi dramele, în cele mai aşteptate seriale româneşti, la Antena 1. 

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton