Homepage  / Seriale româneşti

Modificare în grila Antena 1. De ce serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” a dispărut din programul de azi

Modificare în grila Antena 1. De ce serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” a dispărut din programul de azi
11

de Andra Stana,

Antena 1 a făcut o modificare importantă în grila de programe a zilei de vineri, 7 iunie 2024. Astfel, fanii „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” vor fi dezamăgiți să afle că serialul lor preferat nu va putea fi urmărit astăzi. Iată ce va difuza postul TV în schimb.

Antena 1 a înlocuit episodul din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” cu un meci de fotbal

Seara de vineri, așteptată cu sufletul la gură de fanii „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, va arăta diferit pentru aceștia. Postul Antena 1 și-a modificat programul zilei de vineri, 7 iunie 2024. Și asta pentru că, de la ora 21.00, va difuza un meci de fotbal, partida amicală România -Lichtenstein. Înainte de meci, de la 20.45, Antena 1 a programat Studio de meci.

Vestea schimbării de program a fost anunțată de Antena 1 prin promo-uri la TV, cât și în mediul online, pe contul oficial de Instagram al serialului, urmărit de peste 23 de mii de fani. „Nu uitați că ne vedem vineri, 14 iunie! Au mai rămas doar 2 difuzări din Camera 609!”, a fost mesajul postat pe contul oficial al serialului, în urmă cu câteva zile.

Cum arată programul Antena 1 de vineri, 7 iunie 2024

  • 19.00 Observator/Sport/Meteo
  • 20.45 Studio de meci
  • 21.00 Fotbal amical: Romania vs Lichtenstein
  • 23.00 Studio de meci
  • 23.30 iUmor iRoast
  • 0.30 Poftiţi pe la noi: Poftiti in Dobrogea (r)
  • 3.30 Povesti de familie”
  • 5.00 Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a ? (r)

Ultimele episoade din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, prima comedie romantică românească, se apropie de marele final cu pași repezi. Recent, Antena 1 a anunțat când se termină serialul care îi are ca protagoniști pe Matei Negrescu și Anda Sârbei. Comedia nu va avea un sezon 3.  

Serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, prima comedie romantică românească, ajunge la final luna aceasta. Ultimul episod al serialului va fi difuzat vineri, 21 iunie 2024, la Antena 1

„Sunt recunoscătoare că fac parte din proiectul frumos – Lasă-mă ȋmi place, Camera 609 și profit de ocazie să le mulţumesc telespectatorilor că ne sunt alături ȋn periplul acesta frumos. S-a format o adevărată familie pe set, alături de care am petrecut mai mult timp decât acasă. Am avut ocazia să experimentez și postura de mamă, una mai mult decât emoţionantă! Vă invit să fiţi alături de noi până la finalul acestei povești captivante!” (Anda Sârbei)

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„După mai bine de un an de zile ȋn care ne-am mutat fizic, dar și cu sufletul, pe setul de filmare, iată că am ajuns ȋn punctul ȋn care ne pregătim să ȋnchidem o poveste frumoasă. E greu de descris experienţa ȋn doar câteva cuvinte. Pentru mine, Lasă-mă ȋmi place, Camera 609 ȋnseamnă un vis ȋmplinit. Am ȋnvăţat extrem de multe lucruri cu fiecare minut petrecut ȋn faţa camerei, alături de oameni talentaţi din atâtea departamente diferite. Sunt norocos pentru șansa de a fi protagonist ȋntr-un proiect atât de frumos și le mulţumesc telespectatorilor și le urez vizionare plăcută ȋn continuare pentru că poveștile nu se vor termina aici!” (Matei Negrescu)

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton