; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Se striga darul 2

MODIFICARE: Emisiunea „Se strigă darul” (Kanal D) se mută sâmbăta

26 August 2016

Începând de mâine, 27 august, emisiunea „Se strigă darul', de la Kanal D, își schimbă ziua de difuzare, în loc de duminică va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00.

[Not a valid template]

În ediția de mâine seară a emisiunii „Se strigă darul', Andreea și Bursucu ajung pe litoral pe sub apă, costumați corespunzător, în scafandri. De această dată sunt căutători de , nu pentru ei, ci pentru cuplul care tocmai urmează să se căsătorească. Roxana și Cosmin sunt doi tineri năbădăioși, a căror relație a fost presărată cu tot felul de conflicte de-a lungul timpului, însă dragostea lor a învins în cele din urmă. Și așa cum era de așteptat, după o dragoste nebună urmează o nuntă pe măsură!

Andreea Mantea și Bursucu fac totul pentru a umple cuferele cu zestre ale mirilor și orice persoană binevoitoare de pe plajă poate contribui la asta, chiar dacă nu îi cunoaște pe miri. Pur și simplu, pentru un weekend, cei doi simpatici prezentatori acaparează litoralul cu energia lor și nu uită nicio clipă să se distreze! Plimbări cu vaporul, baie de mulțime, aventuri în tunelul groazei sau curse cu mașinile, nimic nu lipsește în această călătorie plină de neprevăzut la malul mării.

Nu pierdeți mâine seară, de la ora 22.00, o nouă ediție „Se strigă darul', cu Andreea Mantea și Bursucu, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare