Homepage  / Televiziune

Modificare în grila Antena 1. De ce serialul „Lia – Soția soțului meu” a dispărut din programul de azi

Modificare în grila Antena 1. De ce serialul „Lia - Soția soțului meu” a dispărut din programul de azi

de Andra Stana,

Antena 1 a făcut o modificare importantă în grila de programe a zilei de joi, 12 octombrie 2023. Astfel, fanii „Lia - Soțului meu” vor fi dezamăgiți să afle că serialul lor preferat nu va putea fi urmărit astăzi. Postul TV va difuza, în schimb, un important meci de fotbal.

Antena 1 a înlocuit episodul din „Lia – Soția soțului meu” cu partida Belarus – România

Seara de joi, așteptată cu sufletul la gură de fanii „Lia – Soția soțului meu”, va arăta diferit pentru aceștia. Postul Antena 1 și-a modificat programul zilei de joi, 12 octombrie 2023. Și asta pentru că, de la ora 21.45, va difuza partida Belarus – România.

Vestea schimbării de program a fost anunțată în mediul online și de către actorii din serial, printre care și Oana Zara. „Azi nu ne vedem cu Dana, dar susținem echipa națională de fotbal a României. Aici e dansul victoriei”, a scris actrița din „Lia”.

De asemenea, și protagoniștii Ștefan Floroaica și Ana Bodea le-au reamintit fanilor că trebuie să aștepte până săptămâna viitoare pentru „2 episoade spectaculoase” din „Lia – Soția soțului meu”.

„Nu uitați că astăzi nu ne vedem, dar v-am pregătit 2 episoade spectaculoase joia viitoare, 19 octombrie!”, este mesajul postat pe contul oficial de Instagram al serialului „Lia – Soția soțului meu”, urmărit de peste 53.000 de fani.

Cum arată programul Antena 1 de joi, 12 octombrie

  • 20.30 iRoast
  • 21.25 Fotbal: Belarus vs Romania (calificari Campionatul european 2024 – UEFA)
  • 0.30 Observator/Sport (live)
  • 1.00 Reality Show: Chefi la cuţite (r)
  • 4.00 Drama: Povesti de familie (r)
  • 5.00 Game Show: Pretul cel bun (r)

Belarus – România, un meci important ecuația calificării la EURO 2024

Naţionala României întâlneşte Belarus în campania de calificare la EURO 2024. Meciul, programat pe stadionul „Zsuzsa Ferenc”, din Budapesta, „casa” clubului Ujpest, fără spectatori, așa cum s-au desfășurat toate partidele cu Belarus „gazdă” din aceste preliminarii.

Meciul de astăzi este unul important în ecuația calificării din Grupa I, în care conduce Elveția (14 puncte), urmată de România (12 puncte) și Israel (11 puncte).

România are nevoie de toate cele trei puncte ca de aer, fiindcă avansul față de Israel este minim. La turneul final se califică primele două clasate din fiecare grupă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton