; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mobile cu dichis

29 June 2009

Nu oricine isi cumpara un telefon cu panou solar, unul care accepta doua cartele SIM sau unul “verde”. Dar oferta exista!

Telefonul Samsung D780 este o binecuvantare pentru cei care au acum doua celulare in buzunare. Acest model poate accepta doua card-uri SIM, deci ai doua numere de telefon disponibile simultan. Poti decide de pe care numar sa suni si astfel faci unele economii la convorbiri. Ca sa nu te incurci, setezi tonuri de apel diferite pentru fiecare cartela SIM. Are un ecran de 5,3 cm, o camera foto de 2 MP si se conecteaza prin Bluetooth si USB.

Soare pe capac, verde inauntru
Samsung Crest Solar (E1107) primeste energia prin panoul solar incorporat. In afara de acest lucru, mobilul are si o lanterna si optiunea de a trimite un SOS cand cartela e schimbata.
La modelul Sony Ericsson C901 Green Heart, daca ar fi numai renuntarea la manualul tiparit si integrarea lui in telefon si tot ar fi un gest laudabil! Cel putin 50% din plasticul folosit este material reciclat si aplicatia WalkMate iti arata cat de mult ai mers si astfel cat ai scutit planeta de emisiile de dioxid de carbon. Telefonul are camera foto de 5 MP, Bluetooth si accepta card-uri de memorie Stick Micro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare