; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sage_Stallone

Moartea lui Sage Stallone, încă un mister

19 July 2012

Fiul de 36 de ani al actorului Sylvester Stallone nu și-ar fi pus capăt zilelor, cel puțin așa a declarat un prieten apropiat al tânărului, citat de femalefirst.co.uk.

„Am vorbit cu el în urmă cu ceva săptămâni. Am ajuns la comun acord să reîncepem munca la un film mai vechi, dar am vorbit și despre alte proiecte, despre prietena lui și despre timpul petrecut de ei împreună. Am vorbit și despre nunta mea', a spus Stephen Wozniak, un amic bun al lui Sage Stallone.

„Nici nu poate fi vorba de sinucidere. Sunt sigur că ceea ce s-a întâmplat a fost doar un simplu accident oribil. Ar fi putut fi orice, dar nu sinucidere. L-am cunoscut destul de bine', a mai explicat Stephen.

Lua sau nu medicamente?

Cu toate acestea, prietenul actorului a recunoscut că acesta avea uneori tendința să fie deprimat, dar nu avea patima băuturii sau a drogurilor, ci pur și simplu se retrăgea în propria-i carapace.

Pe de altă parte, mama lui Sage a dat vina pe un tratament stomatologic recent, care l-ar fi făcut pe fiul său să folosească prea multe medicamente împotriva dureri.

„I-am spus să nu facă asta. Am auzit despre oameni care au murit după ce au făcut prea multe proceduri stomatologice. Nu îți scoate mai mult de un dinte', a spus Sasha Czack.

Citește și:

Tragedie în familia Stallone! Fiul actorului, Sage, a murit

Sylvester Stallone e de vină pentru moartea fiului său?

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare