Homepage  / Filme Online / Netflix

Atenție, SPOILER! Ce se întâmplă cu Tokyo în sezonul 5 din ”La Casa de Papel”?

Atenție, SPOILER! Ce se întâmplă cu Tokyo în sezonul 5 din ”La Casa de Papel”?
11

de Alina Stoicescu,

Prima parte a ultimului sezon a producției spaniole ”La Casa de papel” e disponibilă pe Netflix din 3 septembrie. Cea de-a doua parte va putea fi urmărită pe platforma de streaming în decembrie. Fanii care au urmărit deja cele 5 episoade imediat cum au apărut, au rămas cu un mare semn de întrebare.

Moare Tokyo în sezonul 5 ”La Casa de Papel”?

La finalul primei părți a ultimului sezon, fanii serialului au rămas cu o întrebare al cărei răspuns nu le va da liniște până în decembrie, când apare cea de-a doua parte ”La Casa de Papel”: ce se întâmplă cu Tokyo?

Ultimul episod din cele 5 disponibile din 3 septembrie o arată pe pe Tokyo ciuruită de gloanțe, dar nu este clar dacă moare sau va reuși, din nou, să se salveze, cum s-a întâmplat după ce a fost împușcată și capturată de poliție, la sezonul 2.

Fanii înrăiți ai serialului devenit fenomen au început deja să comenteze pe rețelele de socializare, la numai câteva ore de la lansarea celui de-al cincilea sezon. Cei mai mulți sunt de părere că nu este normal ca Tokyo, personaj important, cea care și narează pe parcursul întregii serii, să moară chiar la final. Alții, în schimb, amintesc că serialul ne-a uimit de foarte multe ori prin schimbări neașteptate, încât totul este posibil.

Cum s-a schimbat Ursula Corbero (Tokyo) în ultimii ani: roșcată, blondă, brunetă

Ursula Corbero - Tokyo din La Casa de PapelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Un alt detaliu important este apariția unor personaje noi în ultimul sezon din La Casa de Papel. Dar gata cu spoilerele! Vă lăsăm să descoperiți singuri ce se întâmplă în primele episoade, disponibile deja pe Netflix.

Tokyo din povestește prin ce-a trecut în ultimele minute de filmare

Ursula Corbero, actrița de 32 de ani care o interpretează pe Tokyo a povestit în cadrul unui interviu prin ce-a trecut când a filmat ultimele scene din serialul-fenomen.

„Îmi amintesc că nu mă puteam opri din plâns. Am plâns când am filmat fiecare scenă. Mă durea stomacul de la atâta plâns. Serialul acesta a însemnat foarte mult pentru mine, deoarece mi-a schimbat viața pentru totdeauna și sunt atât de recunoascătoare și mândră că am făcut parte din el. O să-mi fie atât de dor de Tokyo, dar pe de altă parte sunt convinsă că va rămâne pentru totdeauna parte din mine”

Ursula Corbero, Tokyo din La Casa de Papel

CITEȘTE ȘI: ”La Casa de Papel”, de la eșec la cel mai urmărit serial din lume. cum l-a „salvat” Netflix în ultima clipă

Ce s-a întâmplat în primele patru sezoane ale serialului „La Casa de Papel”

În prima parte, opt hoți iau ostatici și se baricadează în Monetăria Regală a Spaniei, încercând să manipuleze poliția pentru a pune în aplicare planul unui geniu al infracțiunilor, iar îl al doilea sezon, poliția este pe punctul de a afla identitatea Profesorului, a capului operațiunii, iar lipsa de comunicare a acestuia cu echipa lui duce la revoltă și la arestarea unuia din jefuitori.

În sezonul al treilea, înarmați cu un nou plan îndrăzneț, Profesorul și echipa lui se reunesc pentru a-l elibera pe Rio, jefuitorul prins, având acum drept țintă Banca Națională a Spaniei. Rezistența continuă!

În sezonul al patrulea, planul Profesorului pune vieți în pericol, iar echipa trebuie să înfrunte atât inamicii din interiorul, cât și din exteriorul Băncii Spaniei.

FOTOGRAFII: Profimedia, Hepta, EPA

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton