; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Negru face show cu Mitică Dragomir și Ciutacu

25 April 2012

Miercuri, Mitică Dragomir vine în platoul “Te pui cu blondele” într-o ediţie de colecție. Dan Negru aniversează alături de echipa sa cea de-a 150-a ediţie a emisiunii.

Într-o atmosferă de sărbătoare, invitatul serii va fi întâmpinat cu fel de fel de surprize, pornind de la celebrele curiozităţi picante ale blondelor până la apariţia unui alt invitat.

Pentru Mitică Dragomir va veni în platoul “Te pui cu blondele” nimeni altul decât Victor Ciutacu. Cei doi sunt protagoniştii unei melodii care ar putea deveni cu uşurinţă un hit al anului 2012.

Piesa “Mitică la brutărie”, lansată de Gazeta Sporturilor, a fost realizată folosind declaraţii ale celor doi din cadrul emisiunii “Vorbe Grele”.

Mitică Dragomir, amintiri din vacanță

Tot diseară, preşedintele LPF îşi va reaminti de călătoria sa în China de acum doi ani, unde a ajuns într-un oraş care găzduia o populaţie aproape cât cea a întregii Românii. Invitat la un restaurant de acolo, Mitică Dragomir a avut parte de o experienţă cu adevărat impresionantă.

Pe lângă faptul că restaurantul era mai mare decât stadionul Steaua şi că acolo mâncau în acelaşi timp în jur de 10 000 de oameni, el  s-a trezit la un moment dat înconjurat de lighioane, de la şerpi, crocodili, la vietăţi din ocean. În scurt timp a descoperit că animalele nu erau decorative, ci chiar urmau să facă parte din meniu: Mi-a venit rău. În faţa mea. Pe ce lume trăim?' şi-a reamintit invitatul lui Negru.

 

Ascultă aici piesa „Mitică la brutărie':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare