; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mistretzu’ de la “Cronica Cârcotaşilor” şi-a revăzut colegii de liceu

08 August 2012

Octavian Păscuţ, alias Mistretzu de la Cronica Cârcotaşilor', şi-a revăzut colegii de liceu, după 20 de ani de la absolvire.

Reuniunea a avut loc weekend-ul trecut, la Colegiul Naţional Unirea, din Turnu Măgurele, oraşul natal al vedetei de la Prima TV. Tavi a fost însoţit de soţia sa, Mădălina Păscuţ, care i-a fost colega de şcoală din clasa I.

Au fost trei zile de poveste. Numai cine n-a fost prezent la o reuniune de clasă nu ştie ce înseamnă emoţia revederii profesorilor şi colegilor cu care ai împărţit anii de liceu, după atâta amar de vreme. A fost o reuniune generală, cu toate clasele, aşa ca din 190 de absolvenţi câţi am fost în total, am reuşit să ne reunim vreo 70, ceea ce n-a fost rău', a spus Mistretzu. Cel mai emoţionant moment al întâlniri a fost cel în care s-a strigat catalogul.

Cu toate că îmi pregătisem câteva cuvinte, când mi-am auzit numele tot ce aveam în cap dispăruse brusc. Cu greu am reuşit să-mi stăpânesc lacrimile, dar a fost extraordinar. M-am simţit ca la examen', a povestit actorul.

Cu această ocazie, Mistretzu şi-a amintit de meditaţiile la Matematică, materie care nu s-a numărat printre preferatele sale.

octavian-pascut-si-profesorul-gheorghe-descultu

Picture 4 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare