; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Misterele din “Haven” se adâncesc şi mai mult în sezonul al treilea

04 July 2013

Sezonul 3, al cărui prim episod va fi difuzat azi, 4 iulie, la ora 21:00, la Diva Universal, debutează cu încercările de a o căuta pe Audrey și de a afla identitatea misteriosului răpitor.

Acesta pare să știe mult mai multe despre Haven decât oricine și are un interes personal legat de Audrey și The Colorado Kid – o crimă misterioasă, despre care se știe în oraș de 27 de ani, ultima oară când Audrey, acum cunoscută drept Lucy Ripley, a fost în Haven.

În căutările lui din acest sezon, Nathan ajunge la o organizație obscură de oameni cu puteri supranaturale, numită The Guard'.

Audrey și Nathan sunt despărțiți de descoperirea că The Colorado Kid, un bărbat misterios din trecutul lui Audrey, mort de mult, nu numai că trăiește, dar Audrey  l-a iubit foarte mult. Cu ideea că până la urmă poate nu e singură în această lume ciudată și că oamenii pe care îi iubește par să moară din cauza ei, Audrey își împinge limitele la maximum pentru a afla adevărul și a avea, poate, șansa unei vieți normale.

În ceea ce-l privește pe Duke, în acest sezon, el trebuie să se lupte cu soarta care i-a fost trasată înainte de către familia lui și puterile lor și este sfâșiat între bunătatea lui înnăscută și scopul lui întunecat în Haven.

Audrey, Nathan și Duke se luptă să scape de destinele lor, chiar dacă fiecare încercare pe care o fac pare să-i ducă spre repetarea istoriei orașului Haven.

Haven', ecranizare a romanului lui Stephen King The Colorado Kid', este povestea anchetelor lui Audrey într-un oraș extraordinar care părea normal. De-a lungul sezoanelor, încercările lui Audrey de a se înțelege pe ea însăși și misterele fascinante din Haven o vor duce către descoperirea a tot felul de lucruri.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare