; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miss Univers joacă alături de William Levy

19 February 2013

Fanii lui William Levy au aşteptat cu sufletul la gură să vadă cine va fi partenera sa în telenovela La Tempestad'. Ea este Miss Univers din 2010, Ximena Navarrete. Chiar dacă tânăra în vârstă de 24 de ani îşi face debutul în actorie cu acest rol, producătorul Salvador Mejía are mare încredere în talentul ei.

A muncit mult, a studiat mult şi sper ca anul în care a învăţat la Centrul de educaţie artistică' al Televisei să îi fie de folos', a declarat acesta.

Sunt foarte fericită de ocazia care mi s-a dat. Este un proiect incredibil şi vreau să fac tot posibilul ca lumea să fie mulţumită', a zis Ximena, citată de peopleenespanol.

Filmările la telenovela La Tempestad' vor începe în martie, iar premiera serialului va avea loc în luna mai, în Mexic. Ximena va trece şi printr-o schimbare de look (va avea unul mai rebel), dat fiind faptul că personajul ei petrece mult timp pe plajă.

Levy a felicitat-o pe Internet

Fostul model se aşteaptă deja ca tabloidele să o cupleze cu William Levy pe parcursul filmărilor, însă e pregătită pentru orice zvon care va apărea. Sunt o persoană liniştită, am valori şi morală', se apără ea în avans.

Cum era de aşteptat, Ximena are numai cuvinte de laudă la adresa lui William Levy:

Mi-a plăcut de el, a fost foarte amabil cu mine, foarte drăguţ, mi-a dat şi câteva sfaturi. Mi-a plăcut cum joacă. Este foarte natural, foarte relaxat. Ne potrivim şi sper să facem o pereche frumoasă în telenovelă', a zis ea.

Levy a felicitat-o pe colega sa de platouri pe contul de Twitter, unde a scris:

Felicitări, Ximena Navarrete, pentru noul tău pas în carieră. Bine ai venit în La Tempestad!'.

Tot pe Twitter, Ximena a primit laude şi din partea iubitului ei, prezentatorul Jaime Mayol: Iubita mea frumoasă, te felicit pentru această realizare. Sunt foarte mândru de tine. Eşti cea mai bună! Te susţin 100%!', a zis el.

Citeşte şi:

Ximena Navarrete şi Silvia Navarro se bat să joace alături de William Levy

Sandra Echeverria a refuzat să joace alături de William Levy

William Levy e fericit că se întoarce să filmeze în Mexic

William Levy se întoarce la telenovele

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare