; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miss Mexic este cea mai frumoasă femeie din lume

25 August 2010

Reprezentanta Mexicului, Jimena Navarrete, a câştigat finala concursului Miss Universe 2010 desfăşurată în Las Vegas. Ea le-a surclasat pe concurentele din Jamaica, Yendi Phillips şi Australia, Jesinta Campbell, care s-au clasat pe locul al doilea, respectiv al treilea.

Din păcate, nici o reprezentantă din Europa nu a reuşit să fie în primele 3, Miss Ucraina, Anna Poslavska, fiind a patra. Reprezentanta României, Oana Paveluc, nu a reuşit să se numere printre cele 15 finaliste, deşi înainte de finală era văzută printre favorite. Miss Popularitate a fost australianca Jesinta Campbell, iar cel mai frumos costum naţional l-a avut reprezentanta Thailandei, Fonthip Watcharatrakul, care a fost declarată şi cea mai fotogenică dintre participante.

Printre alte favorite care au ratat finala s-au numărat reprezentanta Venezuelei, Marelisa Gibson, şi cea a Statelor Unite, Rima Fakih, care a ajuns celebră în urma relaţiei cu Doug Reinhardt, fostul iubit al lui Paris Hilton, dar şi pentru faptul că, mai de mult, a participat la un concurs de dans la bară, îmbrăcată ce-i drept.

Noua Miss Universe, Jimena Navarrete, are 22 ani şi este originară din din Guadalajara. Ea a primit coroana din mâna fostei Miss Universe, Stefania Fernandez din Venezuela. Jimena este a doua reprezentată a Mexicului care obţine titlul de Miss Universe, după Lupita Jones în 1991, care a fost încoronată tot în Las Vegas.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare