; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miss_Marple S1 G207

„Miss Marple (Agatha Christie’s Marple)” începe diseară la DIVA

14 April 2015

Un nou serial începe, în premieră la Diva, din 14 aprilie: „Miss Marple' („Agatha Christie’s Marple'), difuzat de luni până vineri, de la ora 15:00. 

Miss_Marple-S1-G207

Bazat pe romanele și povestirile celebrei scriitoare Agatha Christie, serialul urmărește aventurile lui Miss Jane Marple (interpretată de Geraldine McEwann), o domnișoară trecută de prima tinerețe din orășelul liniștit St. Mary Mead. În timpul vizitelor pe care le face prietenelor sale din satele învecinate, Miss Marple întâlnește diverse cazuri de crime, contribuind, în stilul său caracteristic, la rezolvarea acestora. Poliția privește cu anumite rețineri capacitatea lui Miss Marple de a analiza faptele misterioase, dar spiritul ei de observație și reputația câștigată de-a lungul timpului dovedesc că simțurile ei nu se înșeală.

Geraldine McEwann a mai jucat în producțiile TV „The Prime of Miss Jean Brodie' și „Oranges Are Not The Only Fruit' și în filmele „The Magdalene Sisters' și „Vanity Fair'.

În primul episod al serialului, intitulat „Miss Marple: Cadavrul din bibliotecă', Miss Marple investighează cazul unui dansator ucis după ce, devenind moștenitorul unei averi de milioane, ajunsese să stârnească o dispută aprinsă.

Episoadele vor difuzate de luni până vineri, la ora 15:00.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare