Homepage  / Seriale româneşti

Miruna Biléi joacă în serialul „Tătuțu”. Ce rol interpretează. „Mi se pare un cadou să particip într-un astfel de context“

Miruna Biléi joacă în serialul „Tătuțu”. Ce rol interpretează. „Mi se pare un cadou să particip într-un astfel de context“

de Roxana Mirea,

„Tătuțu’” este serialul care îi va purta pe telespectatori cu 20 de ani în urmă față de acțiunea din „Clanul”. Din distribuția noului serial de la Pro TV face parte și Miruna Biléi, care o va interpreta pe Maria Udrea, prima soție a lui Bebe Măcelaru’. Actrița a făcut primele declarații despre rolul ei.

Miruna Biléi, rol important în noul serial TĂTUȚU`

Bebe Măcelaru’, personajul care a fascinat o țară întreagă în CLANUL revine, în curând, cu povestea din trecutul său, în noul serial TĂTUȚU’. Producția le va oferi ocazia celor de acasă să poată urmări parcursul lui Măcelaru’ și provocările pe care acesta a fost nevoit să le depășească pentru a ajunge în vârful propriului clan.

În noua producție, vom afla povestea multor persoane din trecutul protagonistului, prin personaje care vor fi interpretate de către actori cu experiență. Astfel, o vom descoperi pe actrița Miruna Biléi care o va juca pe Maria Udrea, prima soție a lui Bebe Măcelaru’ și mama Verei Maximilian.

„Maria e prima soție a lui Bebe și mama Verei. Cred că ea are o influență importantă asupra felului în care începe ascensiunea lui Bebe Măcelaru`, deși într-un mod subtil. Relația dintre cei doi e complicată, dar las spectatorii să o descopere. E foarte interesant cum și ei doi, separat, și legătura dintre ei se transformă treptat, scăpând de sub control. Admir foarte mult seriozitatea cu care se muncește, în ritmul în care se muncește la acest serial. E impresionant cât de investită este toată echipa și mi se pare un cadou să particip într-un astfel de context“, a declarat Miruna Biléi.

Cum s-au cunoscut Maria și Bebe, ce contribuție a avut ea la clădirea clanului, dar și cum a ajuns să-și dorească să evadeze din lumea soțului ei, vom afla în premiera noului serial, TĂTUȚU’, toamna aceasta.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton