; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miron Cozma la 40 de intrebari cu Denie Rifai (1)

Miron Cozma, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Cine v-a asigurat viața de lux din închisoare?”

24 May 2021

#Fostul lider al minerilor din Valea Jiului va răspunde tirului de întrebări adresate de celebra jurnalistă, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', marți, 25 mai, de la 23:00, la Kanal D.

Miron Cozma este una dintre cele mai controversate persoanlități ale României, de după Revoluția din 1989. Fost lider al minerilor din Valea Jiului, acesta a condus mineriadele din 1991 și 1999, evenimente care au bulversat societatea românească și au marcat imaginea României în lume, în acele vemuri tulburi. În urma acelor mișcări violente, care au cauzat demisiile guvernelor Petre Roman și Radu Vasile, Miron Cozma a petrecut aproape 11 ani după gratii pentru subminarea puterii de stat.

De asemenea, numele său a ținut prima pagină a ziarelor și datorită relației tumultuoase pe care a avut-o cu Marinela Nițu, cântăreață și iepuraș Playboy'.

În ediția de marți a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', fostul lider al minerilor din Valea Jiului va oferi amănunte, în exclusivitate, și va povești despre viața de familie, dar și evenimentele care au schimbat radical cursul istoriei României.

Cine a orchestrat minerada din ‘90?', De ce v-a mulțumit Ion Iliescu pentru mineriadă?', L-ați ajutat pe Ion Iliescu să dea jos Guvernul Petre Roman?', Cine v-a asigurat viața de lux din închisoare?', Au fost tentativele de asasinat adevăr sau ficțiune?', Cum ați ajuns din liderul minerilor, victima lor?', Ați fost marioneta sistemului?' sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Miron Cozma, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare