Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Zeța s-a căsătorit în secret! Primele declarații despre marele eveniment. „Voiam să știu cum e. Eram curioasă”

Mirela Zeța s-a căsătorit în secret! Primele declarații despre marele eveniment. „Voiam să știu cum e. Eram curioasă”
8

de Roxana Mirea,

Mirela Zeța, în vârstă de 41 de ani, s-a căsătorit în secret. Vedeta a făcut primele declarații despre marele eveniment din viața ei și a vorbit despre povestea de iubire dintre ea și soț. „Mi-am întâlnit iubirea salvatoare”, a spus Mirela Zeța. 

Mirela Zeța s-a căsătorit în secret 

Mirela Zeța este una dintre cele mai iubite actrițe de teatru și film. Ea a făcut senzație în „Mondenii”, alături de Mihai Bendeac și Andreea Gramoșteanu. Recent, s-a aflat că Mirela Zeța s-a căsătorit în urmă cu doi ani. Doar cei apropiați știau despre marele eveniment din viața ei, asta până acum. Mirela Zeța a vorbit pentru prima dată despre povestea de iubire dintre ea și soț. 

O explorez. Sunt la vârsta la care abia am gustat din iubirea de sine. E important să te iubești și să te respecți, să știi cum se simt lucrurile astea ca să poți să dăruiești”, a spus Mirela Zeța, la Fresh by Unica. 

Cred că orice suflet este pus la încercare de partea întunecată. A noastră, a celor din jur, a mediului înconjurător. Pentru acele momente în care întunericul îți umbrește inima cred că trebuie salvat ceva”, a spus actrița, pentru Unica.ro.  

Mi-am întâlnit iubirea salvatoare”, a mai adăugat Mirela Zeța. 

mirela-zeta-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mirela Zeța, despre căsătorie 

Mirela Zeța a spus că singurul lucru care s-a schimbat după căsătorie a fost numele. 

Îmi este foarte greu când semnez, trebuie să mă gândesc de două ori ce semnez pe acte”, a glumit ea. 

Actrița a vorbit și despre instituția căsătoriei și a mărturisit că se bucură că a acceptat să facă acest pas important în viața ei.  

„O privesc cu ochi buni. Mă bucur că am făcut acest pas. Nu credeam că o să fac acest pas. A fost un proces de cunoaștere și de întrebări până să spun „da” foarte interesant și unic. E minunat. Căsătoria e o consecință a unei relații pe care o ai cu partenerul. Dacă acea relație e faină, atunci e faină și căsătoria. E o experiență. Voiam să știu cum e. Eram curioasă. Dincolo de prejudecățile celor din jur, că e o închisoare, tot felul de etichete, voiam să știu cum e pentru mine”, a spus Mirela Zeța. 

Sursa Foto: Arhiva TVMania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton