; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Atelierul Vietii Mirela Vasadi

Mirela Vaşadi discută despre hrana şi somnul de calitate la „Atelierul vieții”

18 June 2015

În această săptămână, la „Atelierul vieţii' , Mirela Vaşadi discută cu două invitate speciale  despre pasiunea pentru sănătate holistică și nutriţie integrativă, despre hrana copiilor şi somnul de calitate.

Atelierul Vietii Mirela Vasadi

În studioul emisiunii va fi prezentă artista  Claudia Pavel (Cream), precum şi cunoscuta specialistă în nutriţie Larisa Petrini, certificată de Institutul pentru Nutriţie Integrativă din New York şi ambasador Jamie Oliver pentru 'Food Revolution Day'.

Claudia va vorbi despre cum a reuşit ea să slăbească mai bine de 15 kg, săşi transforme corpul dar şi stilul de viaţă. A renunţat la diete extreme, la înfometare, la carnea roşie şi la lactate. Acum, ea are un program organizat şi o viaţă echilibrată.Am ajuns aşa din cauza delăsării. Nu mai aveam grijă deloc de mine. Mâncam seara o prăjitură, apoi mai ceream una. Seara mâncam de la fast-food” spune Claudia.

În ultima vreme, Claudia a început să practice kickboxing şi a învăţat să tragă cu arbaleta. Face sport intensiv, cân, danseazăă şi joacă în filme. Toate acestea, în timp ce îşi creşte copilul.Am devenit o nouă persoană odată cu fiul meu. Simt că am renăscut. Nu mai recunosc în mine multe părţi din trecut.”

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare