Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Vaida, vacanță romantică alături de soțul ei. „Mă aflu în cel mai frumos loc de pe pământ”

Mirela Vaida, vacanță romantică alături de soțul ei. „Mă aflu în cel mai frumos loc de pe pământ”
10

de Roxana Mirea,

Mirela Vaida se bucură de ultimele zile de concediu, iar ea și soțul ei au mers într-o vacanță romantică. Cei doi s-au întors într-o locație pe care au vizitat-o în urmă cu 10 ani și care le-a rămas în suflet. Este vorba despre Coasta Amalfitană și Ravello, o comună din Italia.

Mirela Vaida și soțul ei, într-o vacanță romantică

Mirela Vaida și soțul ei se află într-o vacanță de vis în Italia. Cei doi s-au întors pe Coasta Amalfi după 10 ani de zile. Prima dată când au fost în acest loc mirific, nu aveau copii, iar acum și-au dorit să se simtă din nou „mai tineri si mai fără griji”. În plus, Mirela Vaida a șinut să precizeze că, din punctul ei de vedere, Ravello este cel mai frumos oraș din lume.

„Ah, Italia…! Cele mai romantice vacanțe au fost aici! Și, deși nu mergem în vacanțe de două ori în același loc, am revenit pe Coasta Amalfi după 10 ani! E ceva aici care ne face să ne simțit mai tineri și mai fară griji! Oamenii, peisajele, arhitectura, mâncarea, orașele care-ți taie respirația! Eu cred că Ravello este cel mai frumos oraș din lume! Și dacă te hotărăști să mergi pe Nastro Azzuro cu un moto-scooter, te poți opri oriunde să faci poze, să mănânci cea mai bună înghețată sau cel mai bun „limone cake” din lume, să te prindă ploaia și să n-ai unde te adăposti, dar să rămâi cu cele mai frumoase amintiri! Vacanțele scurte și neplanificate sunt cele mai reușite”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela-Vaida-si-sotul-ei-intr-o-vacanta-romantica-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Mă aflu în cel mai frumos loc de pe pământ”

Mirela Vaida le-a spus fanilor ei cât de mult iubește Coasta Amalfitană și Ravello și cât de mult se bucură că au revenit în Italia pentru a revedea aceste locuri.

Am revenit în Positano, pe Coasta Amalfitană, după nouă ani. Pe atunci, nu aveam copiii, eram doar noi doi. Am vrut să retrăim acele impresii și vreau să vă spun că e neschimbată. Coasta Amalfi a rămas aceeași. Plină de farmec, aglomerată, plină de culoare, de viață, de poezie. Nimic nu întrece Coasta Amalfitană din câte locuri am văzut noi până acum. Pentru noi, rămâne în top pe primul loc”, a spus Mirela Vaida.

„Mă aflu în cel mai frumos loc de pe pământ. Suntem la Ravello. (…) Am revenit la Ravello. Ne-am gândit la el în ultmii 10 ani. Ne-a rămas gândul aici. Este absolut încântător locul ăsta. Grădinile, vilele, înălțimile… Totul îți taie respirația”, a mai spus Mirela Vaida.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton