; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela vaida

Mirela Vaida, vacanță de vis în Egipt: „Sunt foarte obosită” | EXCLUSIV

04 May 2021

După o perioadă greu încercată, Mirela Vaida a hotărât să iasă din tipare și să petreacă Sărbătorile într-o manieră atipică. 

Pentru că a muncit la foc continuu tot anul, Mirela Vaida a simțit nevoia de o binemeritată vacanță. Prezentatoarea emisiunii „Acces direct' și-a lăsat copiii în grija bunicilor și a plecat însoțită de soțul ei în căldurosul Egipt:

„Am sacrificat tradiţia românească pentru o vacanţă pe care eu mi-o doream asiduu după ultimile săptămâni. Sunt foarte obosită, şi fizic şi psihic, şi atunci am decis cu soţul meu să chemăm bunicii să stea cu nepoţii, iar noi să mergem într-o destinaţie caldă, să ne relaxăm. Total atipic acest Paşte, dar e un plan de ultim moment şi sper să facem alegerea bună', a declarat Mirela Vaida în exclusivitate pentru TVMania. 

 Vezi galeria foto >

Mirela Vaida: „E prima oară în viaţă când facem astfel de lucruri'

Mirela Vaida ne-a dezvăluit că este pentru prima oară când a făcut Paștele departe de familia sa, însă a simțit nevoia de odihnă:

„Aşa cum vă spuneam, sunt cele care s-au suprapus peste sărbătoarea Paştelui. E prima oară în viaţă când facem astfel de lucruri, pentru că de obicei Crăciunul şi Paştele îl petrecem în familie. Dar anul ăsta pentru mine a fost un an atipic, din mai multe puncte de vedere, aşa că am decis să plecăm. Bunicii însă sunt atât de fericiţi să vină să stea cu nepoţii, să se joace, să se plimbe şi să folosească la maximum timpul petrecut împreună, încât plecăm liniştiţi că lăsam copiii pe mâini bune', a mai povestit Mirela Vaida pentru TVMania.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare