Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Vaida, vacanță cu peripeții în Turcia. Motivul pentru care nu s-a putut relaxa: „Stăm într-o continuă stare de veghe!”

Mirela Vaida, vacanță cu peripeții în Turcia. Motivul pentru care nu s-a putut relaxa: „Stăm într-o continuă stare de veghe!”
12

de Cristina Țapu,

Mirela Vaida a petrecut o vacanță în Turcia alături de soțul ei și cei trei copii, dar, într-un moment de sinceritate, vedeta a mărturisit fanilor că nu a reușit să se relaxeze. Iată care a fost motivul pentru care prezentatoarea nu a lăsat la o parte grijile de zi cu zi!

Mirela Vaida, vacanță cu peripeții în Turcia

Pe lângă cariera sa în televiziune, unde prezintă emisiunea „Acces Direct” la Antena Stars, Mirela Vaida se bucură de o viață de familie împlinită alături de soțul ei, Alexandru Vaida, cu care este căsătorită din 2009. Împreună au trei copii: Carla, Vladimir și Tudor. Recent, Mirela și familia sa au fost într-o vacanță în Turcia, dar prezentatoarea nu a reușit să se relaxeze deloc. Ea a povestit fanilor care a fost motivul pentru care nu s-a bucurat de vacanța exotică așa cum și-ar fi dorit.

mirela 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Ne-am bronzat, ne-am îngrășat dar ne-am distrat! Aș minți să spun că te poți vreodată relaxa cu copiii ( încă mici) la mare, la piscină sau pe toboganele cu apă! Stăm într-o continuă stare de veghe! Și când vreau să fac plajă, stau numai cu ochii deschiși! În apă ne-am bronzat numai de la brâu în sus, că a trebuit să-i păzim! Unul vrea în apă, altul vrea la toaletă, celuilalt îi e sete sau foame! Na, împarte-te! Dar ce-ar fi viață și casă fără ei? Am fost împreună zi de zi! Și asta e tot ce contează! Voi cum vă descurcați?”, a scris Mirela Vaida, pe pagina personală de Instagram.

Mirela Vaida, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România, locuiește într-o casă desprinsă din povești. Vedeta a muncit din greu pentru a avea asemenea locuință, însă eforturile pe care le-a depus a meritat din plin!

Mirela Vaida este căsătorită din 2009 și are trei copii alături de soțul său

Mirela Vaida și Alexandru Vaida sunt căsătoriți din anul 2009, iar din iubirea lor au venit pe lume trei copii: Vladimir, Carla și Tudor. Recent, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a fost invitată la podcastul interpretului de muzică populară Valentin Sanfira, unde a vorbit și despre căsnicia ei. Mirela Vaida a spus că nu prea mai doarme în același pat cu soțul ei pentru că, de multe ori, ajunge să adoarmă lângă copii.

Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?». Al meu zice: «Da, dar și când te prind…»”, a povestit Mirela Vaida în podcastul găzduit de Valentin Sanfira.

Reședința luxoasă a Mirelei Vaida din Snagov dispune de cinci camere, având la parter un living extrem de spațios, dotat cu un șemineu impresionant.

Casă mare, cinci camere, spațioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, mânzii și copiii. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpișori, fluturași și albine, că deh…Am vrut lângă pădure… E o liniște totală… Dar și prea multă liniște dăunează, că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… Mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea”, dezvăluia Mirela Vaida, pe contul său de Youtube.

Sursă foto: Instagram Mirela Vaida

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton