; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ieromanie   bucovina 1

Mirela Vaida și Daniel Buzdugan cautã fete frumoase şi talente în Bucovina, la „Ie, Românie”

07 March 2018

Vineri, 9 martie, de la ora 20.00, la Ie, Românie', Mirela Vaida și Daniel Buzdugan caută alături de Mircea Radu și a sa caravană cele mai mândre fete din Bucovina și cei mai talentați locuitori ai acestei regiuni istorice.

 

Mirela Vaida și Daniel Buzdugan, amândoi moldoveni sadea, vor avea avantajul de a vorbi pe aceeași limbă cu frații lor bucovineni. Și dacă Mirela va pleca în căutările ei cu… șareta, Daniel va fi nevoit să bată ulițele satelor cu piciorul. Care este motivul pentru care Mirela este în avantaj, telespectatorii vor afla vineri seara.

 

Dacă ar trebui să mă mai însor o dată, aș lăsa orașele și m-aș duce prin Bucovina, prin sate, și aș lua o fată de acolo. Sunt și frumoase, și gospodine. Știu să mulgă și vaca, să se și aranjeze, să și danseze… Și încă au bucuria de viață pe care mulți dintre noi n-o mai au', spune Daniel Buzdugan.

Fetele din partea asta a țării au așa, o inocență, o dulceață. Așa sunt ele, n-ai ce să faci. O să vă convingeți vineri seara, la Ie, Românie'', spune și Mirela Vaida.

 

Cine sunt mândrele și talentele descoperite de Mirela Vaida și Daniel Buzdugan, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri, 9 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție Ie, Românie' prezentată de Mircea Radu și realizată, de această dată, în Bucovina.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare