; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela vaida styland 6

Mirela Vaida și-a schimbat look-ul pentru o cauză nobilă

28 September 2016

Mirela Vaida a recurs la o schimbare spectaculoasă de look și de stil vestimentar, în ton cu noua etapă din viața ei profesională.

mirela-vaida-styland-4

Mirela Vaida s-a lăsat mai întâi pe mâinile hairstylist-ului Cristi Pascu, acesta scurtându-i părul considerabil și alegând o tunsoare bob. Vedeta a ales un brave cut', întrucât părul tăiat a fost donat unei campanii sociale pentru realizarea de peruci destinate femeilor care luptă cu cancerul la sân, acestea pierzându-si podoaba capilară din pricina chimioterapiei.

Când m-am decis să-mi schimb look-ul, am știut că e nevoie de puțină nebunie, de curaj și de multă asumare. Pentru că am fost mereu o persoană mai conservatoare, cu frica de schimbări radicale și rapide. Dar am simțit că acum e momentul pentru că am întâlnit oamenii potriviți care m-au făcut să simt asta: că sunt puternică, independentă, relaxată, împlinită și fericită cu mine însămi, că mă pot simți bine în pielea mea chiar dacă îmi scurtez părul și port pantaloni în loc de rochie', declară Mirela Vaida.

[Not a valid template]

Te-ar putea interesa și:

1. Mirela Boureanu Vaida împlinește astăzi 34 de ani

2. Mirela Boureanu Vaida va aduce pe lume un băieţel

3. La opt luni, fiica Mirelei Boureanu Vaida a filmat alături de mama sa

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare