Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Vaida, vacanță la malul mării. Prezentatoarea s-a fotografiat în costum de baie

Mirela Vaida, vacanță la malul mării. Prezentatoarea s-a fotografiat în costum de baie
17

de Cristina Țapu,

Mirela Vaida, în vârstă de 42 de ani, s-a bucurat de câteva zile de relaxare, iar destinația aleasă a fost litoralul românesc. Prezentatoarea a distribuit mai multe imagini din concediu pe pagina personală de Instagram, iar printre acestea s-au numărat și câteva cadre în care Mirela poartă costum de baie.

Mirela Vaida s-a fotografiat în costum de baie

Mirela Vaida s-a relaxat la malul mării alături de soț și de copii. A distribuit mai multe imagini din concediu și a explicat motivul pentru care a ales litoralul românesc, nu o destinație exotică.

„Indiferent de câte mări superbe, turcoaz, cu nisip alb sau cu peisaje de-ti taie răsuflarea am văzut, Marea noastra Neagră rămâne marea noastră… E în ADN-ul nostru, al copilariei noastre, al concediilor de altădată, cand parintii noștri faceau atâtea sacrificii sa ne duca, vara, la mare! Am revenit cu copiii mei, in acest weekend, iar ei, fascinati, s-au trezit la 6 dimineata, au iesit pe balcon si-au exclamat: Ce frumoasa e marea noastră, mami! Da, e cea mai frumoasa pentru ca-i „a noastră, mami!”, a scris Mirela Vaida, în dreptul imaginilor.

mirela-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Mirela Vaida s-a fotografiat în costum de baie, o ipostază în care nu apare des pe paginile rețelelor de socializare, iar fanii s-au grăbit să o complimenteze. „Mirela ești strălucitoare!” „Mirela ești superbă!” „Meriți această răsfățare pentru cea mai tare prezentatoare!”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

Mirela Vaida, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România, locuiește într-o casă desprinsă din povești. Vedeta a muncit din greu pentru a avea asemenea locuință, însă eforturile pe care le-a depus a meritat din plin!

Reședința luxoasă a Mirelei Vaida din Snagov dispune de cinci camere, având la parter un living extrem de spațios, dotat cu un șemineu impresionant.

Mirela Vaida are un program foarte încărcat

Prezentatoarea de la „Acces Direct” își împarte timpul între familie și televiziune, menținând totuși legătura cu domeniul care a consacrat-o. Mirela Vaida s-a făcut remarcată inițial în muzica pop-dance, dar ulterior a făcut trecerea la muzica populară. Ea a urmat studii în Drept și Comunicare și Relații Publice, însă nu și-a exercitat profesia în aceste domenii, alegând în schimb să urmeze calea televiziunii.

În acea perioadă, ea era cunoscută sub numele de Mirela Boureanu, deoarece nu se căsătorise încă. La începutul anilor 2000, artista făcea parte din trupa Ho-Ra, alături de alte două colege.

Aflată la începutul vieții sale de adult, având puțin peste 20 de ani, Mirela participa la diverse festivaluri muzicale pentru a-și construi notorietatea. Mai târziu, a devenit membră a unei alte formații denumită D’Or.

Fanii pot să o vadă pe Vaida pe scenele teatrelor, deoarece actoria este una dintre marile ei pasiuni. Și, cu toate că jonglează cu televiziunea și arta sub diferite forme, Mirela nu a absolvit nici Facultatea de Juranalism, nici UNATC-ul.

Mirela Vaida și-a dedicat patru ani din viață studiind Dreptul, având dorința de a deveni o avocată de renume. Cu toate acestea, cursul destinului a avut alte planuri pentru ea, conducând-o pe tărâmul televiziunii. Vedeta nu privește cu regret decizia de a nu-și urma calea în domeniul juridic și se declară împlinită din toate punctele de vedere.

Sursă foto: Instagram Mirela Vaida

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton