; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Vaida

Mirela Vaida s-a apucat de sport: „Nu mă mai suportă cântarul. Nu mă încap rochiile”

14 May 2021

La fel ca mulți dintre noi, Mirela Vaida a acumulat câteva kilograme în plus în această perioadă a pandemiei.

După 3 copii vedeta este dispusă să facă orice îi stă în puteri pentru a reveni la silueta ideală pentru ea așa că s-a apucat de sport. Mirela Vaida a mărturisit în mediul online că își dorește să slăbească 5 kilograme în două săptămâni:

 

„Gata cu binele! M-am apucat de treacă că se «îngrașă» gluma! De miercuri am început să fac sport acasă, cu copil, cățel, purcel', a anunțat azi dimineață Mirela Vaida. Prezentatoarea tv s-a filmat în timpul antrenamentului.

 Vezi galeria foto >

„Știți cum e să nu ai pic de rezistență? Să nu mai poți nici să fugi de aici până la poartă că îți pierzi suflul? Am premieră la teatru în două săptămâni și nu mă încap rochiile. Plus că vin după o vacanță în care am mâncaaat! Vreau să vă spun că nu mă mai suportă cântarul. Și ce face Mirela când nu se mai suportă? Păi ar trebui să nu mai mănânce așa de mult și să facă sport.

Dar, cum nu are timp să meargă la sală, vine sala la ea. Așa că am chemat-o pe prietena mea, Kiki Constantinescu, antrenor personal, care trebuie să pună parul pe mine, că altfel nu merge', a povestit Mirela Vaida într-unul dintre vlogurile sale.

 

articol scris de Alina Stoicescu 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare